DENIOS Finland
Kavallinmäki 15 A
Espoo
02710

Tel.: +358 20 735 4960
Email: info@denios.fi
Internet: www.denios.fi

Uutuudet DENIOS-verkkokaupassa

Uutuudet vaarallisten aineiden varastointiin

Yli 1.000 kombinaatiota: yksilöllisesti valittavissa olevat hyllyt

Uudet vaarallisten aineiden varastointiin ja annosteluun suunnitellut hyllymme tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet yhdistellä haluamasi hyllykokonaisuus. Hyllyjä on saatavana kahdessa eri moduulikoossa, joista kummastakin on 4 eri versiota kanisterien, 60- tai 200-litraisten tynnyreiden tai pienten säiliöiden vaakatasossa varastointia varten. Turvalliset varastointiolosuhteet varmistetaan hyllyn alle tulevalla valuma-altaalla, joka on valinnaisesti valmistettu joko teräksestä tai muovista. Vaakatasossa tapahtuvan varastoinnin ansiosta hyllyjä voidaan käyttää myös täyttö- ja annostelupisteenä. Samankokoisia hyllyrunkoja voidaan myös yhdistää joustavasti toisiinsa ja pinota jopa kolme päällekkin. Uuden malliston hyllyt ovat saatavana joko valmiina kokonaisuuksina, joihin kuuluu myös valuma-allas, tai vaihtoehtoisesti voit koota oman yksilöllisen järjestelmän erilaisista hyllyistä ja valuma-altaista.

Tilaa valmiina pakettina

Huolehdi paloturvallisen kemikaalikaapin ilmanvaihdosta

Vaarallisten aineiden kaappien tuuletus toteutetaan usein kytkemällä se jo olemassa poistoilmajärjestelmään. Tämä kuitenkin rajoittaa asennuspaikan valintaa ja vaatii mahdollisesti monimutkaista ja kallista asennustyötä. Asecos-kiertoilmayksikkö tarjoaa hyvän ja ennnen kaikkea toimivan vaihdoehdon poistoilmaan liittämiselle. Kompaktn heti asennusvalmiin laitteen liittäminen paikoilleen käy käden käänteessä. Tehokas järjestelmä takaa luotettavan suojan liuotinhöyryjä (hiilivetyjä) vastaan ​​ja antaa maksimaalisen joustavuuden vaarallisten aineiden kaappisi sijoittamiseen. Vältyt myös kalliilta lisäasennuksilta ja Ex-vyöhykkeiltä kaapin sisällä ja sen ympärillä.

Käytännölliset lisävarusteet valuma-altaille

Olemme laajentaneet lisävarustevalikoimaamme turvallisuuden ja ergonomian lisäämiseksi valuma-altaiden käsittelyssä. Käytä uutta nostoapuvälinettämme valuma-altaiden ritilöiden ergonomiseen ja turvalliseen nostamiseen. Olemme kehittäneet myös uuden kiinnityskehyksen, joka suojaa valuma-altaan päälle varastoituja pakkauksia kaatumiselta ja vahingoittumiselta. Lisäksi valikoimasta löytyy nyt maadoitussarja teräksestä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen valuma-altaiden sekä niille varastoitujen astioiden maadoittamiseen. SpillGuard-vuotohälyttimillä tunnistat vaarallisten aineiden vuodot ajoissa.

Paloturvakontti RFP sähkötoimisella liukuovella

Useissa eri kokoluokissa ja malleissa saatavilla olevat räätälöidyt paloturvakontit palavien aineiden varastointiin, ovat kuuluneet DENIOkSEN ydinosaamiseen jo yli 35 vuoden ajan. Tämä koskee myös avaimet käteen -periaatteella toimitettavia palonturvakontteja, jotka on perinteisesti varustettu saranaovilla. Saranaovet eivät ole kuitenkaan aina optimaalinen ratkaisu käytettäväksi ulkotiloissa, esimerkiksi tuulikuorman vuoksi. Lisäksi saranaovet vaativat riittävästi tilaa, että ne voidaan avata. Tämän vuoksi DENIOS kehitti jo useita vuosia sitten tilaa säästävillä liukuovilla varustetut RFP SD ("Sliding Doors") -paloturvakontit. RFP SD on nyt saatavana myös sähkötoimisilla paloturvallisilla liukuovilla, joiden ansiosta voit avata ja sulkea varaston liukuovet näppärästi kauko-ohjauksella - esimerkiksi trukista käsin. Kuten normaalitkin palo-ovet, myös sähköiset liukuovet sulkeutuvat automaattisesti mikäli paloilmaisimet laukeavat.

Uutuudet vaarallisten aineiden käsittelyyn

Luonnonkuiduista valmistetut ekologiset imeytystuotteet

DENSORB®-imeytystuotteita käytetään pienten roiskeiden ja isompien nestevuotojen imeyttämiseen. Nyt löydät valikomastamme suositut DENSORB®-imeytystyynyt ja imeytyspuomit myös ympäristöystävällisestä luonnonkuidusta valmistettuina versioina. Luonnonkuidun etuina ovat jopa kolme kertaa suurempi imeytymiskyky kuin tavanomaisilla polypropeenista valmistetuilla imeytystuotteilla, parempi kemiallinen kestävyys jopa erittäin väkeviä happoja vastaan sekä korkea lämpötilan kestävyys.

DENSORB® vuodontorjuntapakkaukset huomiovärisenä

Suositut DENSORB®-vuodontorjuntapakkaukset ovat saatavilla nyt myös kirkkaankeltaisina. Tämä helpottaa vuodontorjuntapakkauksen paikantamista ja nopeuttaa siten imeytystarvikkeiden käyttöä hätätilanteessa. Uutuus saatavilla kolmessa eri koossa (Extra Large, Medium ja Small) ja kolmella eri imeytystuotesarjalla (Universal, Oil ja Special).

Vuotosuojapuomit

Vuotosuojapuomit auttavat rajaamaan nestevuodon tai estävät sammutusveden leviämistä muille alueille. Tällä tavoin saadaan minimoitua vuodosta tai sammutusvedestä syntyvät rakenne-sekä materiaalivauriot. Löydät valikoimastamme nyt useita uusia vaihtoehtoja vuotojen rajaamiseen.

Sulkumatot

DENIOS-valikoimasta löydät ammattitasoiset tuotteet vuodontorjuntaan. Tähän kuuluvat myös viemäreiden ja kaivojen sulkemiseen tarkoitetut sulkumatot, joilla saadaan nopeasti estettyä vuodon päätyminen viemäriin tai kaivoon. Olemme nyt lisänneet valikoimaamme monia uusia vaihtoehtoja, kuten kokoontaitettavat ja kertakäyttöiset viemärinsulkumatot.

Kuivatus- ja lämmityskaapit pienille määrille

Nyt saatavilla myös pienemmät lämpö- ja kuivatuskaapit. Uudet kaapit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi laboratorioihin tai tutkimus-ja kehitystöihin. Kaappien pieni koko mahdollistaa myös pienempi näyte- tai testierien käsittelyn. Tuotteet vakuuttavat erinomaisella energiatehokkuudella, alhaisella lämpösäteilyllä ja lämpötilatarkkuudella sekä näytteiden tarkalla kuivauksella tai varastoinnilla jopa 300 °C:n lämpötilassa.

Uutuudet työturvallisuuteen

Turvaveitset

Turvaveitsillä vähennät epämiellyttävien työtapaturmien, kuten viiltohaavojen riskiä. Turvaveitsen ominaisuuksia ovat esimerkiksi automaattinen terän sisäänveto tai piiloterät, jotka suojaavat viiltoja ja tavaravaurioita vastaan. Löydät nyt meiltä laajan valikoiman Martor -turvaveitsiä ja -leikkureita monenlaisten materiaalien leikkaamiseen. Metallintunnistimella tunnistettavasta muovista valmistetut turvaveitset (MDP-veitset) estävät vieraiden esineiden pääsyn koneisiin tai tuotteisiin, ja soveltuvat siten myös elintarvike- tai lääketeollisuudessa käytettäväksi.

Titaaniset työkalut

Työkalujen osalta titaani tarjoaa monia etuja muista materiaaleista valmistettuihin työkaluihin nähden. Titaaniset työkalut ovat poikkeuksellisen kestäviä, lujia sekä keveitä.

RST työkalut

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja työkaluja (RST työkalut) käytetään laajalti monilla teollisuudenaloilla, kuten elintarvike- ja kemianteollisuudesta. RST työkalut ovat pitkäikäisiä, joten investointi maksaa itsensä takaisin vuosien aikana.

Yksilölliset hätäsuihkut erikoiskohteisiin

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut erikoishätäsuihkut ovat paras valinta monenlaisiin teollisuuden työympäristöihin. Ne soveltuvat korkean hygieniatason käyttöympäristöihin ja ovat helppohoitoisia, vankkarakenteisia ja kestäviä. Olemme laajentaneet hätäsuihkujen valikoimaamme kolmella upouudella erikoismallilla. Erikoishätäsuihkut voidaan myös konfiguroida yksilöllisesti ja varustaa erilaisilla lisävarusteilla. Tankkisuihkut voidaan myös sijoittaa kohteisiin, joissa ei ole juoksevaa vettä.

Rajaus- ja ohjaustuotteet

Ohjaus- ja rajaustuotteiden avulla pidät ihmiset ja ajoneuvot oikeilla ja turvallisilla kulkuväylillä. Laajentunut valikoimamme tarjoaa entistä enemmän valinnanvaraa erilaisiin rajaus- ja ohjaustarpeisiin. Tutustu nyt uutuuksiin!

Uutuudet työympäristön varusteluun

Uusi toimistokaluste-kategoria, jossa on yli 600 tuotetta

Ergonomiset ja toimivat toimistokalusteet takaavat terveellisen ja tehokkaan työn. Siksi löydät meiltä nyt laajan valikoiman laadukkaita toimistokalusteita, kuten työtuoleja sekä -pöytiä, jolla sisustat toimistotilat optimaalisesti.

Yli 600 uutta merkintä- ja ohjekylttiä sekä tarkastustarraa

Yli 400 uutta kylttiä nyt saatavilla. Löydät meiltä jatkossa erilaiset paloturvallisuusmerkinnät, pelastuskyltit, kieltomerkit ja varoitusmerkit. Löydät myös yli 200 uutta tarkastustarraa huolto- ja tarkastustarpeen merkintään.

Potilaskaapit, säilytyslokerot ja pukuhuonekalusteet

Olemme jälleen laajentaneet laajaa puku- ja materiaalikaappien valikoimaamme. Uusien potilaskaappien myötä löydät meiltä nyt myös erityisesti terveydenhuoltoalalle suunniteltuja ratkaisuja. Uutuuksia ovat esimerkiksi säilytyslokerot, siivouskaapit, pyykkikaapit, korttikaapit sekä käytännölliset pukuhuonepenkit. Löydä yhteensä yli 200 uutta tuotetta esimerkiksi potilas- ja hoitohuoneiden sisustamiseen.

Uudet säiliöt, astiat ja tankkausasemat

Polttoaineen jakelusäiliöt

Sähkökatkoksen sattuessa tärkeiden tuotantolaitosten ja kriittisten infrastruktuurien toimintakyky riippuu ajoneuvojen ja varavoimageneraattoreiden polttoaineen sujuvasta ja jatkuvasta toimituksesta. Tärkeä keino varmistaa polttoaineen keskeytymätön saanti poikkeustilanteessa on varastoida riittävästi polttoainetta edellä mainittuja tilanteita varten. DENIOS tarjoaa nyt entistäkin laajemman valikoiman kiinteitä ja siirrettäviä säiliöitä polttoaineille.

FALCON-kannut maadoituksella

FALCON turvakannut ja -astiat on suunniteltu syttyvien nesteiden turvalliseen säilytykseen ja käsittelyyn. Uutuutena saatavilla on nyt integroidulla maadoitusliitännällä varustetut mallit, jotka lisäävät turvallisuutta täytötöiden aikana.

Muoviset varastotankit uusissa malleissa

Uutena valikoimassamme on 4 uutta versiota jo tutuksi tulleista muovisista varastosäiliöistä. Aiemmissa versioissa yhteensä on 4 aukkoa (2"), kun taas on uusissa (koon mukaan) vain 2 tai 3 näitä aukkoja. Uutena ominaisuuta on sen sijaan isompi halkaisijaltaan 240 mm lisäaukko. Tämän suuremman aukon ansiosta säiliössä on nyt mahdollista käyttää esimerkiksi uppopumppua. Tai voit puhdistaa tankin sisäpuolen aukon kautta. Lisäksi uutena kokona valikoimassa on nyt 1000 litran versio.

Uutuudet avuksi puhdistamiseen ja jätehuoltoon

Uudet Elmasonic ultraäänipesurit

Elmasonic Select on Elmasonic S:n seuraaja. Uuden mallisarjan ultraäänipesurit tarjoavat paitsi laajennetut asetusvaihtoehdot ja kolme uutta ultraäänitilaa, myös lisäturvaominaisuuksia, kuten kuivakäyntisuojauksen (jos säiliössä ei ole vettä). Sarja tekee vaikutuksen myös merkittävästi parannetulla ja vakuuttavalla ultraääniteholla, mikä tekee osien puhdistuksesta entistä tehokkaampaa.

Puhdistusliinat lavoittain sekä näyte-eränä

Meiltä nyt myös puhdistusliinat kuormalavoittain erityisen edullisin hinnoin. Puhdistuspyyhkeet sopivat erilaisen lian päivittäiseen pyyhkimiseen. Haluatko ensin vakuuttaa itsesi laadusta? Saatavilla on nyt näyte-erä, jossa on kokeiltavana neljä erilaista liinaa.

Magneettiharja "Heavy Duty" nyt leveämpinä versioina

Heavy Duty -magneettiharja on nyt saatavana kahtena levempänä versiona (610 mm ja 915 mm) aiemman leveyden (455 mm) ohella. Tehokas apuväline tuotanto- ja huoltotilojen siivoustöihin.

Autamme sinua mielellämme!

Puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivujemme chatissa- autamme ja neuvomme sinua mielellämme. Ota meihin yhteyttä!

Ilmainen konsultaatio 020 735 4960
Valikko
Kirjaudu sisään
OstoskorisiLisätty ostoskoriin
Ostoskoriin
Autamme mielellämme!

Tavoitat meidät arkisin klo 8-16 numerosta 020 735 4960 tai myynti@denios.fi.

Tarkemmat yhteystietomme löydät täältä.