Luonto tarjoaa parhaan suojan. Toiseksi parhaan suojan saat meiltä.

Luonto tarjoaa parhaan suojan. Toiseksi parhaan suojan saat meiltä.Missiomme

Luonto on enemmän kuin meidän kaikkien elintilamme. Vain se, joka suojelee luontua tehokkaasti ja säilyttää sen tuleville sukupolville, takaa myös ympäristönsuojelun. Jokainen meistä kykenee tähän, ja järkevintä on aloittaa sieltä, missä käyttää suurimman osan aikaansa: työpaikalta. Päivittäinen vaarallisten materiaalien käsittely merkitsee vastuuta – vastuuta luonnollisesta ympäristöstä sekä omista työntekijöistä. Siksi suojauksella ja turvallisuudella on valtava merkitys. Puun elämä jatkuu usean ihmissukupolven ajan. Sen juuret kaivautuvat syvälle maaperään. Kuori suojaa puuta haittaeliöiltä ja pehmittää iskuja. Luonto antaa herkälle olennolle hyvän suojan. Tuotteillamme suojaat asiakkaanamme tärkeitä resursseja ja ihmisiä, joista olet vastuussa. Me DENIOKSELLA olemme vakuuttuneita, että kaikilla on mahdollisuus suojella ympäristöä tehokkaasti jo työpaikalla, kun käytössä on oikeat apuvälineet ja kumppani, joka tukee kansainvälisellä kokemuksellaan – ja luonnollisesti kuhunkin käyttökohteeseen oikeanlaisilla tuotteilla.

 Laatu on meille luonnollista

Vain tuotteilla, jotka myös kansainvälisesti kuuluvat parhaimmistoon, voidaan taata kestävä ympäristönsuojelu. Tiedämme tämän, koska valmistamme nämä tuotteet. Jo suunnittelun aikana huomioimme, että kaikki vaatimukset täyttyvät ja että ratkaisumme ovat samalla myös huipputehokkaita ja taloudellisia. Jo tuotantoprosesseissamme luonnonvarojen suojelu on keskipisteessä. Yhteenkuuluvuus synnyttää innovaatioita. Olemme tästä vakuuttuneita, ja tuotteemme todistavat tämän päivittäin käytännössä. 20 toimipistettä ja 7 tuotantopaikkaa Euroopassa, Amerikassa ja Kiinassa muodostavat yhteisömme pohjan. Eri ammattialojen ja kulttuurien muodostaman ammattihenkilökunnan yhteistyö toimii moottorina uusia tuoteideoita kehiteltäessä. Kumppanuus on tärkeä osa yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.

Helmut Dennig

Valuma-allas - klassikkomme jo vuodesta 1986

Yksinkertaisesta ideasta tulee joskus todellinen innovaatio. Innovaatio synnyttää liikeidean ja liiketoiminnasta kasvaa lopulta konserni. DENIOKSEN tarina alkoi valuma-altaasta. Ydintuotteenamme se kuuluu olennaisena osana valikoimaamme yhä edelleen – ja sitä kehitetään jatkuvasti. Nykyään valikoimassamme on yli 500 eri mallia.


Gefahrstoffcontainer entstehen bei DENIOS in eigener Produktion
DENIOS Produktionshalle am Heimatstandort in Bad Oeynhausen