Koska luonto luottaa meihin.

Visiomme

DENIOS on yritysten ympäristönsuojelun ja työturvallisuuden palvelujen ja tuotteiden valmistuksen sekä myynnin maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Me tuemme teollisuuden, pienyritysten, palvelualojen ja kaupan alan yritysasiakkaidemme sekä julkisten laitosten vaarallisten aineiden käsittelyä lainmukaisilla tuotteilla, ratkaisuilla ja yksittäisillä palveluilla. Tuotteidemme kehityksen ja valmistuksen sekä myynnin innovaatiovoiman ansiosta olemme säilyttäneet kansainvälisesti johtavan asemamme pysyvästi.


Missiomme

Asiakkaamme ympäri maailmaa arvostavat meitä luotettavana kumppanina ja ongelmanratkojana merkittävän kompetenssimme ansiosta. Sen olemme saavuttaneet vuosikymmenien kuluessa kehittämällä edelleen koko lisäarvoprosessia. Näin pystymme takaamaan jatkuvasti korkealuokkaisen laadun kaikissa tuoteluokissa, ratkaisukeskeisen neuvonnan ja nopeat toimitukset. Omistautumisemme luonnonvarojen suojeluun ja vastuulliseen kanssakäymiseen luonnon ja ihmisten kanssa on päivittäisen toimintamme perusta.


Arvomme

Arvomme ohjaavat toimintaamme, ratkaisujamme ja käytöstämme.Teemme päivittäin lukuisia päätöksiä alati muuttuvassa ympäristössä. Yrityksenä olemme monitahoinen, meitä on monista kulttuureista ja käytettävissämme on mitä erilaisimpien alojen asiantuntemus. Yhteinen arvopohjamme luo takuun menestyksellemme.

Luonto ja ihmiset
Luonto ja ihmiset
Innovaatio
Innovaatio
Kestävä kehitys
Kestävä kehitys
Maailmanlaajuinen toiminta
Maailmanlaajuinen toiminta
Perheyritys
Perheyritys

Laatu on meille luonnollista

Vain tuotteilla, jotka myös kansainvälisesti kuuluvat parhaimmistoon, voidaan taata kestävä ympäristönsuojelu. Tiedämme tämän, koska valmistamme nämä tuotteet. Jo suunnittelun aikana huomioimme, että kaikki vaatimukset täyttyvät ja että ratkaisumme ovat samalla myös huipputehokkaita ja taloudellisia. Jo tuotantoprosesseissamme luonnonvarojen suojelu on keskipisteessä. Yhteenkuuluvuus synnyttää innovaatioita. Olemme tästä vakuuttuneita, ja tuotteemme todistavat tämän päivittäin käytännössä. 26 toimipistettä ja 7 tuotantopaikkaa Euroopassa, Amerikassa ja Kiinassa muodostavat yhteisömme pohjan. Eri ammattialojen ja kulttuurien muodostaman ammattihenkilökunnan yhteistyö toimii moottorina uusia tuoteideoita kehiteltäessä. Kumppanuus on tärkeä osa yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.DENIOS Finland

DENIOS on Euroopan johtava ympäristönsuojelun ja työturvallisuuden asiantuntija.

Elokuussa 2014 Suomeen avattu toimistomme palvelee asiakkaita Espoon Viherlaaksosta käsin. Löydät meiltä kaiken öljyjen ja kemikaalien turvalliseen käsittelyyn, varastointiin ja vuodontorjuntaan. Lisäksi tarjoamme maksutonta konsultointia ja neuvontaa ympäristö- ja työturvallisuuslainsäädännöstä sekä turvallisesta työskentelemisestä eri kemikaalien kanssa.

Saksalaisella insinööritaidolla ja 30 vuoden kokemuksella DENIOS suunnittelee ja valmistaa suurimman osan myymistään tuotteista itse. Siksi uskallamme luvata tuotteillemme täydellisen tyytyväisyystakuun: 30 päivän palautusoikeuden sekä nopeat toimitukset suoraan päävarastoltamme Saksasta.