DENIOS Finland
Kavallinmäki 15 A
Espoo
02710

Tel.: +358 20 735 4960
Email: info@denios.fi
Internet: www.denios.fi

FALCON

Vaarallisten nesteiden kuljettaminen, täyttäminen, varastointi, dekantointi ja tarkka annostelu ovat jokapäiväisiä työsuoritteita teollisuusyrityksissä. Syttyvien ja aggressiivisten kemikaalien käsittelyssä jokaisen liikkeen on oltava turvallinen. Haaste, joka vaatii työntekijöiltä suurta tarkkuutta ja keskittymistä. Tätä tukemaan olemme kehitetäneet sarjan tuotteita, jotka tarjoavat luotettavan suojan ja maksimaalisen turvallisuuden vaarallisia aineita käsiteltäessä.

FALCON®-mallistossa tiivistyy DENIOKSEN yli 30-vuotinen kokemus vaarallisten aineiden käsittelyyn ja varastointiin suunniteluista tuotteista. Mallisto tarjoaa jokaiselle käyttöalueelle ja työvaiheelle räätälöidyn ratkaisun nestemäisten vaarallisten aineiden turvalliseen varastointiin, kuljettamiseen ja tarkkaan annosteluun.

Annostele ja puhdista FALCON®-tuotteilla

Täsmällisyyttä ja turvallisuutta

Monilla työpaikoilla käytetään päivittäin syttyviä ja aggressiivisia kemikaaleja puhdistamiseen sekä rasvanpoistoon. On tärkeää, että näiden monesti hintavien nesteiden annostelu on samaan aikaan turvallista sekä säästeliästä. FALCON-mallistosta löydät oikeat tuotteet tarkkaan ja turvalliseen annosteluun.

Aseta sieni tai puhdistusliina FALCON kostutuskannun lautasosan päälle ja paina lautasta alaspäin. Pumppumekanismi annostelee juuri sopivan määrän nestettä sieneen tai puhdistusliinaan. Mahdollinen ylimääräinen neste valuu latausesta takaisin kostutuskannun säiliöön, jolloin ei synny nestehävikkiä.

Kompaktia ja helposti liikuteltavaa FALCON-pienosien puhdistuslaitetta käytetään puolestaan pienten osien rasvanpoistoon ja puhdistukseen.

FALCON kostutuskannut

Kostutuskannulla voi kostuttaa puhdistuslaput tai sienet tarpeen mukaan tarvitsematta kallistaa astiaa. Käyttö on erityisen taloudellista, koska ylimääräinen neste valuu kostutuslautaselta takaisin astiaan.

Tutustu valikoimaan

FALCON kostutuskannut (PE)

Kun pieniä osia puhdistetaan aggressiivisilla nesteillä, kuten hapoilla ja emäksillä, kyse on etenkin turvallisuudesta ja tehokkuudesta. Muoviset FALCON kostutuskannut on valmistettu kestävästä HDPE muovista. Jousikuormitteinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kostutuslevy syöttää kemiallista ainetta hyvin säästeliäästi pumppumekanismin kautta, ja jäljelle jäävä neste valuu takaisin.

Tutustu valikoimaan

FALCON ruisku- ja spraykannut

FALCON ruisku- ja spraykannut ovat ihanteellinen apuväline mitä erilaisimpien pintojen puhdistamiseen, ja ne kestävät monelaisia puhdistusaineita. Tarkan annostelun ansiosta puhdistusaineita kuluu vähemmän.

Tutustu valikoimaan

FALCON pienosien pesuastiat

FALCON upotusastiat soveltuvat optimaalisesti pienosien rasvanpoistoon ja puhdistamiseen. Ne on myös varustettu tulipalon sattuessa automaattisesti sulkeutuvalla kannella.

Tutustu valikoimaan

FALCON osienpuhdistusaltaat

Suurempien osien puhdistus tai rasvanpoisto miellyttävällä työskentelykorkeudella. FALCON osienpuhdistusaltaat ovat saatavana helposti puhdistettavasta ja kemikaaleja kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla upotussäiliöillä, joiden koko vaihtelee 45 ja 105 litran välillä.

Tutustu valikoimaan

Annostele ja kuljeta FALCONILLA

Annostele tarkasti.

Laadukkaat FALCON tarkkuusannostelukannut tarjoavat erinomaista käytettävyyttä. Tarkkaan suunnitellut yksityiskohdat tekevät kannun käytöstä miellyttävää ja turvallista erilaissa ympäristöissä.

Palavien ja aggressiivisten nesteiden turvallinen annostelu vaatii astialta hyvää käyttöergonomia sekä tarkan annostelun mahdollistavaa kaatonokkaa tai hanaa. FALCON tarkkuusannostelukannut on varustettu ergonomisella kahvalla sekä erityisen tarkan annostelun mahdollistavalla hanalla. Laadukas teräksinen säiliö pitää nesteen turvallisesti sisällään.

FALCON tarkkuusannostelukannut

Estä nesteiden syttyminen! Liekinestimellä varustetut annostelukannut suojaavat tehokkaasti liekin läpäisyä ja mahdollistavat palavien ja syövyttävien aineiden tarkan annostelun.

Tutustu valikoimaan

FALCON tarkkuusannostelukannut PE

Työskenteletkö syövyttävien nesteiden, kuten happojen tai emästen kanssa? Silloin FALCON-turvakannu, joka on valmistettu sitkeästä ja kemikaalinkestävästä HDPE:stä ja jossa on kemikaalinkestävä PTFE-tiiviste, on omiaan. Hienoannosteluhana mahdollistaa turvallisen täyttämisen ja erittäin tarkan annostelun.

Tutustu valikoimaan

FALCON varasto- ja kuljetuskannut

Tarvitsetko turvallisen ratkaisun yrityksen sisällä tapahtuvaan palavien ja syövyttävien nesteiden varastointiin ja kuljettamiseen ? Siinä tapauksessa FALCON-varasto- ja kuljetuskannut ovat oikea valinta!

Tutustu valikoimaan

FALCON varasto- ja kuljetuskannut PE

Jos yrityksen sisällä on esimerkiksi kuljetettava ja varastoitava happoja ja emäksiä, kemiallisesti kestävästä HDPE:stä valmistettu FALCON-turvakannu, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kierrekorkki ja kemikaalinkestävä PTFE-tiiviste, on turvallinen ratkaisu.

Tutustu valikoimaan

FALCON LubriFlex -täyttökannut

LubriFlex-täyttökannut on valmistettu ympäristöystävällisestä PE-muovista. Jämäkät, myös kemiallisesti kestävät, ja UV-suojatut astiat soveltuvat erityisen hyvin voiteluaineiden annosteluun.

Tutustu valikoimaan

Varastoi ja täytä FALCONILLA

Varastoi turvallisesti.

FALCON turvakanisteri on päivittäisessä arjessa monessa mukana. Se takaa vaarallisten nesteiden, kuten herkästi syttyvien kemikaalien turvallisen kuljettamisen, varastoinnin sekä annostelun. Kuten muutkin FALCON-tuotteet, myös turvakanisterit on suunniteltu käytettävyys sekä turvallisuus mielessä.

Äärimmäisen kestävät turvakanisterit mahdollistavat vaarallisten nesteiden turvallisen kuljettamisen sekä varastoinnin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetulla hienoannosteluhanalla varustetut turvakanisterit takaavat lisäksi turvallisen ja tarkan annostelun kanisterista pienempään astiaan.

FALCON turvakanisteri tarkkuusannosteluhanalla

Nämä turvakanisterit on varustettu kätevällä tynnyrihanalla, jonka avulla on mahdollista täyttää tasaisesti ja tarkasti. Optimaalinen käytettäväksi täyttämiseen suoraan varastopaikasta, esimerkiksi hyllystä.

Tutustu valikoimaan

FALCON turvakanisterit kuljetushyväksynnällä

FALCON-turvakanisterit säästävät tilaa varastoitaessa, ja niillä on UN-hyväksyntä pakkausryhmien I, II ja III (UN 3A1/X/250/...) nesteiden kuljetusta varten.

Tutustu valikoimaan

FALCON turva-astiat tarkkuusannosteluhanalla

Tarkkuusannosteluhanalla varustetuissa turva-astioissa, on myös vakiovarusteena liekinestin, joka estää astian sisältöä syttymästä palamaan. Astioita voidaan käyttää palaville ja syövyttäville nesteille.

Tutustu valikoimaan

FALCON turva-astiat kuljetushyväksynnällä

Kompakti koko ja UN-hyväksyntä kuljetukseen: FALCON-turvakanistereissa palavat ja syövyttävät nesteet varastoidaan ja kuljetetaan turvallisesti.

Tutustu valikoimaan

FALCON suppilot

Olivatpa kyseessä sitten hapot, emäkset, käytetyt öljyt tai nestemäiset elintarvikkeet - FALCON suppilovalikoiman avulla kaikenlaisten nesteiden turvallinen täyttäminen on helppoa ja käytännöllistä. Mallit esimerkiksi tynnyreihin tai IBC-säiliöihin.

Tutustu valikoimaan

FALCON esittelyvideot

FALCON kostutuskannut

Katso video nähdäksesi itse FALCON-kostutuskannujen nerokkaan teknologian! Kun kastelulautanen painetaan alas, neste siirtyy ylöspäin pumppumekanismin avulla. Heti kun puhdistusliina on kostutettu ja poistettu liotuslevystä, levy liikkuu ylöspäin. Jäljelle jäänyt neste valuu takaisin säiliöön.

FALCON turvakanisterit kuljetushyväksynnällä

Vankka FALCON-turvakanisteri, jolla on UN-hyväksyntä kuljetuksia varten. Kuljetus, varastointi ja täyttö - olemme suunnitelleet kanisterit niin, että ne ovat tilaa säästäviä ja erittäin kestäviä. Mukavien kantokahvojen ansiosta sinulla on kanisterista aina tukeva ote. Katso itse, mihin se pystyy.

FALCON pienosien pesuastiat

Vankka, kestävä, tilaa säästävä, käyttäjäystävällinen, turvallinen sekä muodoltaan ja väriltään tyylikäs - 8 ja 10 litran FALCON-pienosienpuhdistimissa on monia hienoja ominaisuuksia. Näet tärkeimmät niistä tällä videolla.

FALCON tarkkuusannostelukannut

Kun käsittelet ensimmäisen kerran hienoannosteluhanalla varustettua FALCON-turvakannua, huomaat heti, miten hyvin se sopii käteen ja miten helppoa sitä on käyttää. Hienoannosteluhanan käyttövipu reagoi tarkasti ja mahdollistaa erittäin tarkan dekantoinnin ja hienoannostelun. Ihanteellinen kalliiden vaarallisten aineiden käsittelyyn, koska vaaralliset aineet ovat arvokkaita materiaaleja.

FALCON turvakanisterit tarkkuusannosteluhanalla

Erittäin vankka ja tilaa säästävä rakenne, ihanteellinen vaarallisten aineiden turvalliseen kuljettamiseen ja varastointiin jokapäiväisessä käytössä. Tukevien ja miellyttävien kahvojen ansiosta hanallinen FALCON-turvakanisteri istuu tukevasti käteen jokaisen liikkeen aikana. Hienoannosteluhana mahdollistaa tarkan täytön ja annostelun pienempiin astioihin - suoraan säilytyspaikalta.

Öljyn ja kemikaalien tarkka annostelu kannattaa

On syynsä miksi monet FALCON kannut ja astiat on varustettu hienoannosteluhanalla. Tavoitteena on täyttää turvallisesti ja tarkasti juuri sopiva määrä vaarallista ainetta. Koska tarkalla ja huolellisella käsittelyllä on monia etuja. Syttyvät ja aggressiiviset aineet ovat paitsi vaarallisia aineita - usein myös hinnaltaan arvokkaita aineita.

Minimoit mahdolliset vaarat

Kun annostelet vaarallisia aineita tarkasti ja säästeliäästi, minimoit samalla itsellesi, työkavereillesi sekä ympäristölle aiheutuvat haitat ja riskit.

Vältät virheellisen annostelun

Liika tai liian vähän - onko sillä muka väliä? On, joskus hyvinkin paljon! Ainesosien väärät mittasuhteet saattavat esimerkiksi heikentää valmistettavan tuotteen laatua. Annostele tarkasti - vältä laatuvirheet!

Säästät rahaa

Enemmän kulutusta = enemmän kuluja. Tarkka annostelu kannattaa myös taloudellisesta näkökulmasta. Monet kemikaalit ovat kalliita, joten jokainen säästetty pisara tuo myös rahallista säästöä.

Minimoit vuotoriskin

Tarkka kemikaalien ja öljyn annostelu ei tarkoita ainoastaan säästöjä, vaan se auttaa myös pitämään työtilan puhtaana. Oikeanlaisilla annosteluvälineillä vältät roiskeet ja valumat myös silloin kun täytettävän astian aukko on pieni, tai se sijaitsee vaikeasti saavutettavassa paikassa.

Valikko
Kirjaudu sisään
OstoskorisiLisätty ostoskoriin
Ostoskoriin
Autamme mielellämme!

Tavoitat meidät arkisin klo 8-16 numerosta 020 735 4960 tai myynti@denios.fi.

Tarkemmat yhteystietomme löydät täältä.