Oma tuotekehitys ja valmistus

Laatu on osa meitä. DENIOS-tuotteiden kehittämisestä ja konstruoinnista vastaavat alan parhaimmat tekijät, ja ne valmistetaan kansainvälisten laatustandardien mukaisesti omilla tehtaillamme. Tuotantopaikoissamme työskentelee klassisen teräsrakennushenkilökunnan lisäksi myös teollisuussähköasentajia, lakkaajia, muovin muotoilun erikoisasiantuntijoita, rakennemekaanikkoja ja logistikkoja. Tämä eri ammattialojen yhteistoiminta käsittää asiantuntijoita insinööri- ja rakennusalalta ja muodostaa pohjan lyömättömälle DENIOS-laadulle

  • 26 toimipistettä ja 7 tuotantopaikkaa Euroopassa, Amerikassa ja Kiinassa muodostavat pohjan maailmanlaajuiselle verkollemme.

  • Vuosikymmenten kokemuksemme perustalta kehitämme ja tuotamme sellaisia apuvälineitä ja järjestelmiä, jotka ovat vaarallisten aineiden parissa suoritettavien päivittäisten töiden aikana hyödyllisiä tai jopa pakollisia.

  • Meidän kanssamme varman päälle: Me tunnemme vaarallisia aineita koskevat kansalliset ja kansainväliset lait. Tämä tieto heijastuu tuotteissamme.

  • Olemme saaneet lukuisia sertifikaatteja ja tunnustuksia. Alla olevat logot ovat vain pieni osa näistä. Tästä huolimatta emme herpaannu vaan haluamme kehittyä edelleen kaikilla alueilla. Sisäinen ideoidenhallinta auttaa meitä tässä.

  • Toimituksen ja asennuksen jälkeen alkaa myynninjälkeisen tiimimme työ: Eheä huolenpito mukaan lukien palvelu- ja huoltovaihtoehdot on räätälöity erityisesti asiakkaillemme ja heidän tuotteillensa.

  • Koska olemme vakuuttuneita työstämme ja tuotteidemme laadusta, myönnämme sinulle ”5 vuoden DENIOS-takuun”.

Sertifioinnit ja hyväksynnät
Sertifioinnit ja hyväksynnät

Tutustu tuotantoomme

Top-Innovator 2017 -palkittu

DENIOS kuuluu jälleen kerran innovatiivisiin johtajiin keskisuurten yritysten piirissä. Erityisen strukturoidut innovaatioprosessit ja ainutlaatuinen ulospäin suuntautuneisuus: nämä olivat syitä siihen, että DENIOKSELLE annettiin jo toisen kerran Top 100 -sinetti keskisuurten yritysten joukossa. 4. keskisuurten yritysten kokouksessa Essenissä ohjaaja Ranga Yogeshwar luovutti tunnustuksen DENIOKSEN johtajille.

”DENIOS ei pelkästään tarjoa ympäristöystävällisiä ja turvallisia tuotteita vaan huomioi nämä seikat jo kehittelyssä ja tuotannossa. Uusien tuotteiden kehittelyssä sekä yli 10 000 jo olemassa olevan tuotteen edelleen kehittämisessä markkinajohtaja hyödyntää selkeästi strukturoituja innovaatioprosesseja. Tästä huolehtii yrityksen sisäinen, vain tähän keskittynyt osasto.” Näin tuomaristo perusteli päätöstänsä.

Vuodesta 1993 alkaen TOP 100 -sinetti luovutetaan erityisestä innovaatiovoimasta ja keskimääräistä korkeammasta innovaatiomenestyksestä keskisuurten yritysten joukossa. Projektikumppaneita ovat Fraunhofer-yhteisö sovellettavan tutkimuksen edistämiseksi ja keskisuurten yhtiöiden liitto BVMW. Mediakumppanina Manager Magazin -lehti suorittaa yritysvertailuja.

 

 


Tutustu aiempiin projekteihimme

Alta pääset lukemaan aiemmista toteutuksistamme Euroopassa.

Lue referenssejä