E-Procurement

E-Procurement - Tehokkaampi tapa tehdä hankintoja

Nykypäivänä valtaosalla suurista ja keskisuurista yrityksistä on käytössään sähköiset osto- ja tilausjärjestelmät. Tavarantoimittajaverkoston digitaaliset tuote-esitteet tai yksilöidyt tuotevalikoimat on integroitu asiakasyritysten tavaranhallintajärjestelmiin, jolloin tarvittavien tuotteiden tilaaminen on helppoa, yksinkertaista ja nopeaa. Myös me DENIOKSELLA olemme tarjonneet tämän mahdollisuuden asiakkaillemme jo 15 vuoden ajan.

Automatisoitu digitaalinen tilausprosessi ei ainoastaan säästä aikaa ja rahaa, vaan se säästää vuositasolla myös huomattavan määrän paperia suojellen siten samalla myös yhteistä ympäristöämme. Tilausten käsittely on helpompaa, joka pienentää hallintokuluja ja säästää aikaa. Jos ostot kohdistuvat ainoastaan ennalta rajattuun ja sovittuun valikoimaan mahdollisine erikoishintoineen.  


Saavuta säästöjä ostamalla tehokkaammin!

Monien ostohinnaltaan edullisten tuotteiden kohdalla, saattaa tuotteen ostoprosessista aiheutuvat kulut jopa ylittää varsinaisen ostohinnan. Säästä ostojen kokonaiskuluissa jopa 30 prosenttia sähköisen ostamisen avulla *:

Tilaustarpeen tunnistaminen ja tilauksen lähettäminen
Tilaustarpeen tunnistaminen ja tilauksen lähettäminen
Tavarantoimittajien valinta / Vältä Maverick-hankinnat
Tavarantoimittajien valinta / Vältä Maverick-hankinnat
Tilauksen maksaminen
Tilauksen maksaminen
Yrityksenne hankintamenettelyn mukainen tapa tilata
Yrityksenne hankintamenettelyn mukainen tapa tilata
Turvallinen sekä tehokas tapa tilata ajasta ja paikasta riippumatta
Turvallinen sekä tehokas tapa tilata ajasta ja paikasta riippumatta

*Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. (BME).


Voiko sähköiseen ostamiseen luottaa?

Tilatessasi katalogiimme kuuluvia tuotteita, voit olla aina varma tuotteiden turvallisuudesta ja laadusta. Tuotteemme vastaavat maakohtaisia lainsäädäntöjä ja täyttävät tiukimmatkin vaatimukset. Pääset tutustumaan lukuisiin meille myönnettyihin sertifikaatteihin tästä. Meille on kunnia-asia, että kehittämämme ja valmistamamme tuotteet ovat laadukkaita, turvallisia sekä soveltuvat päivittäiseen ammattikäyttöön.

Tilaa tarvitsemasi tuotteet vaivatta suoraan vaarallisten aineiden varastoinnin ja käsittelyn sekä työturvallisuuden asiantuntijalta. Turvallisempi työympäristö on vain muutaman klikkauksen päässä! 

 

 

SAP Ariban suosittelemaa turvallisuutta DENIOKSELTA

SAP Ariba verkosto on dynaaminen digitaalinen markkinapaikka, jossa miljoonat toimijat 190 eri maasta käyvät vuosittain kauppaa yli 3 miljardin dollarin arvosta. Myös monet DENIOS-asiakkaat hyödyntävät jo SAP Ariba -alustaa. Mahdollistaaksemme asiakkaillemme vaivattoman ja optimaalisen hankintaprosessin, olemme me DENIOKSELLA tarjonneet jo pitkään mahdollisuuden SAP Ariban hyödyntämiseen. Kattavan sähköisen kaupankäynnin kokemuksen ansioista SAP Ariba suosittelee DENIOSTA ja meidät on nimetty alustan referenssitoimijaksi. 

Tutustu nyt yrityksemme viralliseen SAP Ariba Case Reportiin klikkaamalla alta löytyvää linkkiä. Autamme mielellämme myös sinun yritystäsi hyödyntämään SAP Aribaa hankintojen tekemiseen DENIOS-valikoimasta.

Lue tästä Case Study


Partnerimme


Etusi

 • Laajin valikoima ympäristönsuojelun ja työturvallisuuden tuotteita suoraan valmistajalta

 • Yli 15 vuoden kokemus verkkokaupasta ja sähköisestä liiketoiminnasta sekä yli 100 erimuotoista tuoteluetteloa

 • Toimimme kansainvälisesti 14 eri kielellä

 • Yli 12.000 tuotetta, sisältäen yksityiskohtaiset tuotekuva- ja kuvaukset

 • Tuotteiden vaatimustenmukaisuuden vahvistavat dokumentaatiot ladattavissa PDF-tiedostoina

 • Tarvittavat lisätarvikkeet ja tuotteiden eri malliversiot löydettävissä helposti

 • Mahdollisuus yksilöllisiin tuotevalikoimiin

 • BMEcat, eCI@ss ja UNSPSC standardien mukaisesti

 • OCI-rajapinta mahdollistaa DENIOS verkkokaupan integraation yrityksesi tavaranhallintajärjestelmään (ERP)


DENIOS avainasiakkaat

Kun sanomme, että olemme yrityksesi apuna ja tukena, me todella tarkoitamme sitä! Toimimme kansainvälisesti joten apumme on lähellä myös ulkomailla. Haluamme ymmärtää yrityksenne toimintaa ja tarjota parhaiten juuri teitä palvelevia ratkaisuja. Pidämme itseämme avainasiakkaidemme partenerina, emme vain tavarantoimittajina.

 • Säästä ostamalla aina parhain sopimushinnoin
 • Hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaitoa ilmaiseksi
 • Sekä monia muita arvokkaita etuja

Alla olevan linkin takaa löytyvän "DENIOS avainasiakkuus" esitteen avulla pääset tutustumaan tarkemmin yhteistyön mahdollisuuksiin sekä etuihin.

Lue tästä 

DENIOS KAM-esite

Tuote-esite saatavilla seuraavilla kielillä:

Saksa
Ruotsi
Englanti
Espanja
Ranska
Tshekki
Puola
Tanska
Italia
Portugali
Hollanti
Norja
Slovakia
Suomi

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko mahdollisuudesta sähköisten hankintojen tekemiseen tai haluatko liittää yrityksenne DENIOS avainasiakkaiden joukkoon?


Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista syventää yhteistyötämme. Ota yhteyttä alla olevan linkin kautta. Luonnollisesti myös verkkosivujemme chat sekä muut kontaktikanavemme palvelevat sinua kysymyksissäsi.

Jätä nyt yhteydenottopyyntö

DENIOS Eemi Karhu