DENIOS on vihreä

Ihmiskunta elää tällä hetkellä aivan kuin sillä olisi 1,7 maapalloa käytettävissään. WWF:n mukaan vuonna 2020 vuotuinen kulutus on kaksi ja vuonna 2050 jopa kolme planeettaa. Tälle trendille ei juuri nyt näy loppua. Me DENIOKSELLA huomioimme luonnon – emmekä pelkästään tuotteidemme muodossa. Olemme päivittäisissä töissämme jo nyt ryhtyneet toimenpiteisiin ympäristön ja resurssien säilyttämiseksi.

 

 

  • Katolla olevalla 1 000 neliömetrin aurinkoenergialaitteistolla ja tuotannosta saatavan lämmön kierrätyksellä on jo nyt pystytty toteuttamaan CO2-neutraaleja rakennuksia.

  • Tuotantohallit ja -toimistotilat lämmitetään rotaatioprosessin aikaan saaman poistolämmön avulla. Myös paineilmalaitteistomme sekä lakkauslaitteistomme saavat aikaan kierrätettävää lämpöä.

  • Optimaalisesta ja samalla energiaa säästävästä valaistuksesta huolehtivat LED-valot, joita ohjataan liikeilmaisinten avulla.

  • Rakenteellisilla toimenpiteillä tuotanto- ja hallinta-alueita kasvatettiin 15 % samalla, kun energiantarve/m² väheni 25 %.

  • Myös kansainvälisten tehtaidemme modernisoinnissa ja rakennustoimenpiteissä otetaan CO2-tehokkuus ja vähäinen energiankulutus tulevaisuudessa yhä enemmän huomioon. Esimerkiksi Tšekeissä vuonna 2016 avatussa tehtaassa.

  • Lohkolämmitysvoimala (BHKW) huolehtii virranmuodostuksesta ja poistolämpö hyödynnetään.

Kestävän kehityksen EcoVadis sertifiointi

EcoVadis on ympäristöä säästävä analysointialusta, joka tarkistaa ja arvioi toimittajat kattavan kyselylomakkeen ja vastaavien dokumenttien pohjalta. DENIOKSEN valmistajana on konkreettisesti todistettava tehokkuutensa ympäristön, työskentelykäytäntöjen, liiketoimikäytäntöjen ja ympäristöystävällisyyden osalta. Hopeinen palkintomme tarkoittaa, että olemme mukana parhaimmassa kolmanneksessa kaikista vaatimukset täyttävistä yhtiöistä. Huomattava kunnianosoitus, josta olemme todella iloisia. Asiakkaidemme ja lainsäädännön asettamat vaatimukset ovat nousseet voimakkaasti viime vuosien aikana. Kuulumisemme huippusuorittajiin todistaa, että olemme oikealla tiellä.

 

 

Ajat, jolloin asiakkaalle ilmoitettiin vain hinnat ja toimitusajat, ovat ohi! Nykyään asiakkaat haluavat myös tietää, että he työskentelevät yhdessä vastuullisten kumppaneiden kanssa.

 

Ingo Schlutter; DENIOS AG

Ingo Schlutter

Kansainväliset sitoumukset

Ylhäällä mainittujen kohtien pohjalta olemme päättäneet tukea ainutkertaista projektia kompensoidaksemme päästöjämme: Kyseessä on projekti ”China Yonguhou Xhiangqi Hydropower”, joka keskittyy uusituvan energian keräämiseen vesivoimalasta Xiangjjang River -joessa Kiinassa. Tämä projekti käynnistettiin TÜV Rheinlandin valvonnassa vuonna 2012, ja sitä kehitetään edelleen. Sen lisäksi TÜV testaa projektia säännöllisesti.

Meille sopii juuri tämä projekti, koska ”vesi” elementtinä on aina ollut merkittävä DENIOKSELLE. Useilla tuotteistamme on tavoitteena nimenomaan tämä: tätä elintärkeää luonnon eliksiiriä on suojattava ihmisten aiheuttamilta vaikutuksilta.

Lämmöntuotanto ja talteenotto
Lämmöntuotanto ja talteenotto
Ilmastointi järjestelmät
Ilmastointi järjestelmät
Ilmanvaihto
Ilmanvaihto
Aurinkoenergian hyödyntäminen
Aurinkoenergian hyödyntäminen
Jätevedenpuhdistus
Jätevedenpuhdistus