Myynti- ja toimitusehdot

Noudatamme yleisiä Pohjoismaisia sopimusehtoja (NL 09). Kaikki hinnat ovat ALV 0%. Ellei tilauksen yhteydessä toisin sovita, DENIOS järjestää rahdin ja veloittaa toteutuneet rahtikustannukset asiakkaalta. Toimitusehto on DDP (poislukien rahti). 

Oikeus hintojen ja tuotteiden muutoksiin sekä sisältö- ja painovirheisiin pidätetään.

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy heti varastosta ja lähetetään välittömästi tilauksen käsittelyn jälkeen. Ei varastossa oleville tuotteille toimitusaika on n. 2-4 viikkoa tilauksesta force majeure -varauksin.

Maksuehdot

Maksuehtomme on 30 päivää netto. Viivästyskorko lain mukaan.

Yrityksiltä joilla on maksuhäiriömerkintä ja/tai heikko luottoluokitus tarvitsemme maksusuorituksen ennakkoon tilisiirtona ennen tavarantoimitusta.

Takuu

Myönnämme tuotteillemme (pl. kulutustuotteet) 2 vuoden takuun joka kattaa valmistus- ja raaka-aineviat. Tästä poikkeavat takuuajat ilmoitetaan ko. tuotteiden yhteydessä “DENIOS 5 vuoden takuu” -merkillä.

Kuljetusvauriot

Kuljetusvaurion sattuessa ilmoitus on tehtävä rahtikirjaan heti tavaraa vastaanottaessa. Vahinkoilmoitukset ja reklamaatiot on tehtävä 7 päivän sisään tavaran vastaanottamisesta.

Tuotepalautukset

Kaikilla tuotteillamme (pl. mittatilaustuotteet ja projektit) on 30 päivän palautusoikeus. Tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Asiakas sitoutuu maksamaan tuotepalautuksen rahtikustannukset.

Tuotepalautuksista tulee ehdottomasti sopia etukäteen soittamalla numeroon 020 735 4960.