Varastokontti lämpöeristyksellä

Lämpöeristetyt ja lämpötilasäädeltävät varastokontit

DENIOKSEN lämpöeristetyt varastokontit mahdollistavat jäätymisherkkien tai säilytyslämpötilaltaan tarkkojen aineiden turvallisen varastoinnin. Lämpöeristys A- tai B-materiaalista antaa tehokkaan suojan jäätymistä ja lämpöhävikkiä vastaan. Yhdessä valinnaisen lämmitys- tai jäähdytysjärjestelmän kanssa voidaan varaston sisälämpötila säilyttää haluttuna ulkolämpötilan vaihteluista riippumatta, myös Suomen talviolosuhteissa. Eristys palamattomasta A-materiaalista soveltuu lisäksi palavien aineiden varastointiin. 

Haluatko kuulla lisää?

DENIOS ratkaisut vaarallisten aineiden turvalliseen varastointiin


Optimaalinen varastointilämpötila lisävarusteiden avulla

Lämpöeristys

Lämpöeristys A- tai B-materiaalista parantaa varastokontin energiatehokkuutta antamalla erinomaisen suojan lämpöhävikkiä ja pakkasta vastaan. Palamaton A-materiaali soveltuu lisäksi palavien tai herkästi syttyvien aineiden varastointiin, sillä se toimii paloeristeenä. Lämpöeristyksen lisäksi suosittelemme tapauskohtaisesti varastokontin varustamista lämmitysjärjestelmällä sekä lämpötilanvalvonnalla.

Mineraalivillapaneeli (ISO A)
PU-paneeli (ISO B)

Ripaputkilämmitys

Käyttämämme ripaputkilämmitys pitää varaston sisätilan luotettavasti lämpöisenä ja jakaa lämmön tasaisesti. Lämmitysjärjestelmä on varustettu lämpötilarajoittimella, joka suojaa järjestelmän ylikuumenemiselta. Lisäksi lämmitysputket on suojattu kolhuilta ja törmäyksiltä törmäyssuojalistalla. Lämmitystarpeesta ja varaston koosta riippuen ripaputkilämmitys on saatavilla 1 tai 2 kW:n tehoisena, tarvittaessa myös Ex-suojattuna versiona. 

Ripuputkilämmitys DENIOS varastokonttiin

Lämmityspuhallin

Toisin kuin ripaputkilämmitys, mahdollistaa lämmityspuhaltimilla toteutettu lämmöntuotanto aktiivisen ja kohdennetun lämmityksen. Lämmityspuhaltimen (5 kW tai Ex-suojattuna 6 kW) lämmitysteho on myös ripaputkilämmitintä korkeampi. Suosittelemme puhallin lämmitystä etenkin suurempiin varastoihin, sillä korkeamman lämmitystehon lisäksi myös lämmön jakautuminen on tasaisempaa.

Lämmityspuhallin eristettyyn varastokonttiin

Ilmastointi

Ilmastointijärjestelmä takaa optimaaliset olosuhteet ja pakkasvapauden vaarallisten aineiden varastossa. Varaston sisälämpötila on mahdollistaa pitää noin +5 °C asteessa ulkolämpötilan ollessa -15 °C  ja alle +25 ° C astessa ulkolämpötila ollessa +35 ° C. Modulaariset jäähdytys- ja ilmastointiratkaisut mahdollistavat varastotilan tarkan lämpötilan hallinnan. Myös ilmastointijärjestelmä on mahdollista tilata Ex-versiona.

Ilmastointijärjestelmä varastokonttiin

Tekninen ilmanvaihto

Varaston riittävä ilmanvaihto on mahdollista varmistaa korkean suorituskyvyn teknisellä ilmanvaihdolla, silloin kuin paikallisten lakivaatimukset tai tehty riskiarvio sitä edellyttää. Tekninen ilmanvaihto huolehtii, ettei varaston sisälle pääse muodostumaan vaarallisen korkeita haitallisten tai räjähtävien kaasujen pitoisuuksia. Poistuvaa ilmavirtaa valvotaan suositusten mukaisesti ilmavirran valvontalaitteella. Lisäksi varastokontti on varustettavissa ylimääräisellä ilmanvaihtojärjestelmällä, joka kytkeytyy automaattisesti päälle, mikäli poistoilmalle asetetut raja-arvot ylitetään.

Tekninen ilmanvaihto varastokonttiin
Ilmavirran valvontajärjestelmä

Lisävarusteidemme valikoima kasvaa jatkuvasti.

Mikäli haluaisit varustaa varastokontin jollain toisella ominaisuudella, ota yhteyttä niin selvitetään yhdessä mahdollista ratkaisua.

Tiedustelut

 

 


Huomioitavaa varastointiratkaisua suunniteltaessa

Varastokonttia ostettaessa voi mennä mönkään moni asia, ellei jo suunnitteluvaiheessa osata huomioida oikeita asioita. Vääränlainen varastokontti voi olla jopa turvallisuusriski. 

Olemme koonneet oppaan, josta löydät 12 hyödyllistä vinkkiä joiden avulla pääset vaivattomasti alkuun varastokontin hankintaprosessissa. 

Lue tästä 

Kuvia lämpöeristetyistä varastoista


Konttiratkaisujen toteuttaminen

Konsultointi
Konsultointi
Suunnittelu / toteutus
Suunnittelu / toteutus
Tuotanto
Tuotanto
Asennus / käyttöönotto
Asennus / käyttöönotto
Huolto / varaosat
Huolto / varaosat

Tuoteluettelot ja esitteet

Varastokontti esite

Tarkempia tietoja räätälöidyistä ratkaisuistamme ja tuoteyksityiskohdista sekä kattavan lisävarustekuvauksen löydät useamman kerran vuodessa ilmestyvästä DENIOS-tuoteluettelosta. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme vaarallisten aineiden varastointiin, ilmatekniikkaan, termotekniikkaan, tekniikka- ja turvallisuustiloihin, puhdistustekniikkaan sekä palveluun ja huoltoon liittyviä kattavia tuote-esitteitä.

Tuoteluettelot ja esitteet