DENIOS uutiskirje – Pidä tietämyksesi ajan tasalla

DENIOS asiakkaat tietävät enemmän, etenkin ne jotka vastaanottavat uutiskirjeemme. Tilaa nyt ja hyödy monista eduista – täysin ilmaiseksi:

  • Saat arvokkaita neuvoja vaarallisten aineiden varastointia ja työturvallisuutta koskien

  • Ilmaisia oppaita, videoita ja esitelmiä ajankohtaisista teemoista sekä mielenkiintoisia faktoja

  • Pääset ensimmäisenä lukemaan kiinnostavia projektiraportteja

  • Pysyt ajan tasalla DENIOS Akatemian koulutustarjonnasta

  • Saat parhaat tarjoukset sekä kuulet ensimmäisenä uusista tuotteistamme ja innovaatioista

  • Tiedät aina mitä DENIOS maailmassa tapahtuu

*Peruuta tilaus milloin tahansa

Opi säännöllisesti uutta uutiskirjeidemme avulla!

Me DENIOKSELLA emme tyydy ainoastaan tarjoamaan markkinoiden kattavinta tuotevalikoimaa vaan haluamme myös huolehtia asiakkaidemme osaamisen kehittämisestä ja ylläpidosta. Uutiskirjeissä jaamme ilmaiseksi vaarallisten aineiden varastointiin ja käsittelyyn sekä työturvallisuuteen liittyvää osaamistamme erilaisten vinkkien ja neuvojen muodossa. Lisäksi esittelemme uutiskirjeissä mielenkiintoisia asiakasprojekteja ja innovatiivisia tuoteuutuuksia.

DENIOS-uutiskirjeen postituslistalle liittyminen on todella helppoa eikä se maksa mitään! Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja klikkaa ”Tilaa” painiketta. Tämän jälkeen saat meiltä sähköpostiviestin, jossa pyydämme sinua vielä vahvistamaan rekisteröitymisesi klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä. Tämän jälkeen rekisteröitymisesi on valmis ja saat jatkossa säännöllisesti postia meiltä uutiskirjeen muodossa. Luonnollisesti voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Esimakua uutiskirjeistämme saat tutustumalla aiempiin uutiskirjeisiimme: