• Asiantunteva ja yksilöllinen

  • Tunnettua laatua

  • Suoraan valmistajalta

  • Kansainvälistä osaamista

Konepajateollisuus

Konepajateollisuus

Komponentit ovat kaiken A ja O metallia työstävillä aloilla, kuten työkalu- ja muottivalmistuksessa, ajoneuvojen rakennuksessa tai koneenrakennuksessa. Vahvasti erikoistuneet yhtiöt valmistavat tuotteita auto-, sähkö- ja rakennusteollisuuden kansainvälisille merkeille. Poraus, ruuvaaminen, jyrsiminen, meistäminen, taonta tai stanssaus ovat päivittäin käytettyjä menettelyjä näiden yhtiöiden tuotantoympäristöissä. Niin ikään hitsaus, vääntäminen, valaminen, juottaminen tai etsaus.

Pelkästään Saksassa noin 500 000 työntekijää suunnilleen 5 000 ammattiyhtiössä tuottavat esimerkiksi metalliverkkoja, jousia, rakennuselementtejä, liitoselementtejä ja paljon muuta. Tuotantoprosessin yhteydessä käytetään lukuisia vaarallisia aineita. Jäähdytysvoiteluaineet, maalit, lakat, ohenteet tai liimat ovat pelkästään esimerkkejä terveydelle haitallisista aineista, joilta työntekijöitä on suojattava. Sama koskee luonnonsuojelua ja vesistöjen suojelua varastoinnin ja käsittelyn yhteydessä.

Löydä nyt vain muutamalla klikkauksella tarpeisiisi sopivat tuotteet!

table
info_blue info_green

Etkö löydä etsimääsi?

pin_blue pin_green

Korjaus / huolto

pin_blue pin_green

Tutkimus ja kehitys

pin_blue pin_green

Lopputarkastus / laadunvalvonta

pin_blue pin_green

Ulkovarasto

pin_blue pin_green

Tuotanto

pin_blue pin_green

Maalaus

pin_blue pin_green

GalvanointiMetallintyöstöalalla tapahtuu vuosittain noin 155 000 ilmoitusvelvollista työtapaturmaa. Näistä 60 % muodostavat vaaralliset aineet ja bioaineet, joiden varalta on ryhdyttävä erityisiin varotoimenpiteisiin – tyypilliset onnettomuudet ja työpohjaiset sairaudet johtuvat esimerkiksi koskettamisesta puhdistus- tai rasvanpoistoaineiden sisältämiin myrkyllisiin substansseihin.

 

(Lähde: BGHM)


Selaa käytännön esimerkkejä ratkaisuistamme

THYSSEN KRUPP Pintasuojausjärjestelmä laakerikelalle 1000 metrin kokonaispituus
APO GMBH Maalivarasto ja sekoitusasema tuotantolaitosten keskellä 22 neliön pinta-ala 90 palonkestävyys
HOESCH Rasvojen ja öljyjen varastointi 3 varastokonttia vaarallisille aineille 150 tynnyrin varastokapasiteetti

Käytännön ratkaisut metallintyöstöteollisuudessa

 

Olemme toteuttaneet useita mielenkiintoisia käytännön ratkaisuja kansainvälisille metallintyöstöteollisuuden asiakkaillemme. Tutustu nyt tarkemmin tähänastisiin projekteihimme! "Referenssit"-otsikon alle olemme keränneet sinua varten yhteenvetona mielenkiintoisia projektiraportteja vaarallisten aineiden varastoinnin, termotekniikan, tekniikka- ja turvallisuustilojen sekä ilmatekniikan alueilta. Saat käytännön läheisen silmäyksen laajaan räätälöityjen ratkaisujen kirjoon ja pääset tutustumaan, kuinka muut yhtiöt käyttävät yksilöllisiä DENIOS-ratkaisuja.

 

Tutustu toteutuksiin

Räätälöidyt ratkaisut

Tuoteluettelot

Tarkempia tietoja räätälöidyistä ratkaisuistamme ja tuoteyksityiskohdista sekä kattavan lisävarustekuvauksen löydät useamman kerran vuodessa ilmestyvästä DENIOS-pääkuvastosta. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme vaarallisten aineiden varastointiin, ilmatekniikkaan, termotekniikkaan, tekniikka- ja turvallisuustiloihin, puhdistustekniikkaan sekä palveluun ja huoltoon liittyviä kattavia tuote-esitteitä. 

Tuoteluettelot ja esitteet