• Asiantunteva ja yksilöllinen

  • Tunnettua laatua

  • Suoraan valmistajalta

  • Kansainvälistä osaamista

Koneenrakennus ja muoviteollisuus

Koneenrakennus ja muoviteollisuus

Lähes kaikki tuottavat teollisuudet käyttävät tuotteidensa valmistamiseen koneita ja laitteistoja. Koneet ja laitteistot valmistelevat, valmistavat ja toimittavat nämä usein erittäin monimutkaiset tuotantojärjestelmät kaikilla teollisuudenaloilla. Aivan kuten metallia työstävien teollisuudenalojen kohdalla myös koneen- ja laitteistonrakennuksessa käytetään mitä erilaisimpia vaarallisia aineita kaikissa tehtävissä. Turvalliselle varastointi- ja käsittelytuotteille asetetut vaatimukset ovat korkeita.

Muoveja käytetään työstöaineina useissa tuottavissa teollisuuksissa, kuten ajoneuvojen valmistuksessa, lääketekniikassa tai rakennusteollisuudessa. Vaikka muovit itsessään eivät ole vaarallisia aineita, niiden valmistuksessa käytetään lukuisia lisäaineita, jotta materiaali kestäisi paremmin kuumuutta ja vanhenemista eikä palaisi yhtä herkästi. Lisäksi muovien myöhemmissä käsittely- ja käyttövaiheissa esiintyy jatkuvasti mahdollisesti vaarallisia aineita – olipa kyseessä sitten työstö tai uudelleenkäyttö. Ympäristönsuojelun lisäksi turvallisen käsittelyn takaavat tuotteet sekä työntekijöiden suojaaminen ovat tällä alalla erittäin tärkeitä.

Löydä nyt vain muutamalla klikkauksella tarpeisiisi sopivat tuotteet!

table
info_blue info_green

Etkö löydä etsimääsi?

pin_blue pin_green

Korjaus / huolto

pin_blue pin_green

Tutkimus ja kehitys

pin_blue pin_green

Lopputarkastus / laadunvalvonta

pin_blue pin_green

Ulkovarasto

pin_blue pin_green

Tuotanto

pin_blue pin_green

Maalaus


Valmistajana ymmärrämme vaatimukset, joita koneenrakennusala ja muovia työstävä teollisuus kohtaavat päivittäin. Tuemme sinua mielellämme tietotaitomme avulla lainmukaisen ja tehokkaan ympäristönsuojelun ja työturvallisuuden toteutumisessa.

 

Felix Förster, Key Account Manager


Selaa käytännön esimerkkejä ratkaisuistamme

AVESCO AG Varastointi ja käsittely samassa tilassa 16 neliön pinta-ala 1 paloturvakontti värien sekoittamiseen ja varastointiin
SIEMENS Värien sekoitus paloturvallisessa varastokontissa 90 minuutin palonkestävyys 3 palosuojaovea alueiden erotteluun

Käytännön ratkaisut koneenrakennuksen / muovien työstön aloilla

 

Olemme toteuttaneet useita mielenkiintoisia käytännön ratkaisuja kansainvälisille koneenrakennuksen ja muovien työstön alojen asiakkaillemme. Tutustu nyt tarkemmin tähänastisiin projekteihimme! "Referenssit"-otsikon alle olemme keränneet sinua varten yhteenvetona mielenkiintoisia projektiraportteja vaarallisten aineiden varastoinnin, termotekniikan, tekniikka- ja turvallisuustilojen sekä ilmatekniikan alueilta. Saat käytännön läheisen silmäyksen laajaan räätälöityjen ratkaisujen kirjoon ja pääset tutustumaan, kuinka muut yhtiöt käyttävät yksilöllisiä DENIOS-ratkaisuja.

 

Tutustu toteutuksiin

Räätälöidyt ratkaisut


Tuoteluettelot

Tarkempia tietoja räätälöidyistä ratkaisuistamme ja tuoteyksityiskohdista sekä kattavan lisävarustekuvauksen löydät useamman kerran vuodessa ilmestyvästä DENIOS-pääkuvastosta. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme vaarallisten aineiden varastointiin, ilmatekniikkaan, termotekniikkaan, tekniikka- ja turvallisuustiloihin, puhdistustekniikkaan sekä palveluun ja huoltoon liittyviä kattavia tuote-esitteitä. 

Tuoteluettelot ja esitteet