• Asiantunteva ja yksilöllinen

  • Tunnettua laatua

  • Suoraan valmistajalta

  • Kansainvälistä osaamista

Kemian- ja lääketeollisuus

Kemian- ja lääketeollisuus

Kemianteollisuuden yhtiöt ovat tärkeitä toimittajia muille teollisuushaaroille, kuten muoviteollisuudelle, elintarviketeollisuudelle tai autosektorille. Kemikaalien käsittely ja työstö asettavat tämän alan yrityksille korkeita vaatimuksia koskien vaarallisten aineiden varastointia ja käsittelyä.

Lääketeollisuudessa keskisuuret yhtiöt ja kansainväliset lääkekonsernit muodostavat erittäin innovatiivisen toimialan – niin Saksassa kuin kansainvälisestikin. Tutkimus ja kehittäminen ovat erittäin tärkeässä roolissa niin lääketeollisuudessa kuin myös kemianteollisuudessa. Missään muussa teollisuuden haarassa taloudellinen menestys ei riipu innovaatioista yhtä suuressa määrin kuin kemian- ja farmasia-alalla. Aina käsiteltäessä kemikaaleja ja farmasiatuotteita, viranomaisten asettamat ja lakisääteiset vaatimukset koskien ympäristönsuojelua ja työntekijöiden turvallisuutta ovat erittäin korkeat. 

 

Löydä nyt vain muutamalla klikkauksella tarpeisiisi sopivat tuotteet!

table
info_blue info_green

Etkö löydä etsimääsi?

pin_blue pin_green

Korjaus / huolto

pin_blue pin_green

Laboratorio & kehitys

pin_blue pin_green

Lopputarkastus / laadunvalvonta

pin_blue pin_green

Ulkovarasto

pin_blue pin_green

Tuotanto / puhdastila

pin_blue pin_green

Näytevarasto 

Kemian- ja farmasiateollisuus on yksi suurimmista työnantajista Saksassa. Tämä ala työllistää lähes puoli miljoonaa ihmistä, jotka tarvitsevat suojausta päivittäisten töidensä aikana. 

 

VCI, Statistisches Bundesamt


Selaa käytännön esimerkkejä ratkaisuistamme

BASF Säilytysjärjestelmä erilaisten vaarallisten aineiden varastointiin 484 neliöä varastotilaa 9 erillistä F90-palo-osastoa
H&R AG Sisäänmentävä paloturvakontti 6 paloturvakonttia 40.000 näytettä varastoituna
SHELL AUSTRIA Lämpötilan vaihtelulle herkkien aineiden säilytys halutussa lämpötilassa 1 lämpökontti 2 varastointitasoa jopa kahdeksalle IBC-säiliölle

Käytännön ratkaisut kemian- ja farmasiateollisuudessa

 

Olemme toteuttaneet useita mielenkiintoisia käytännön ratkaisuja kansainvälisille kemian- ja farmasiateollisuuden asiakkaillemme. Tutustu nyt tarkemmin tähänastisiin projekteihimme! "Referenssit"-otsikon alle olemme keränneet sinua varten yhteenvetona mielenkiintoisia projektiraportteja vaarallisten aineiden varastoinnin, termotekniikan, tekniikka- ja turvallisuustilojen sekä ilmatekniikan alueilta. Saat käytännön läheisen silmäyksen laajaan räätälöityjen ratkaisujen kirjoon ja pääset tutustumaan, kuinka muut yhtiöt käyttävät yksilöllisiä DENIOS-ratkaisuja.

Tutustu toteutuksiin

Tuoteluettelot

Tarkempia tietoja räätälöidyistä ratkaisuistamme ja tuoteyksityiskohdista sekä kattavan lisävarustekuvauksen löydät useamman kerran vuodessa ilmestyvästä DENIOS-pääkuvastosta. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme vaarallisten aineiden varastointiin, ilmatekniikkaan, termotekniikkaan, tekniikka- ja turvallisuustiloihin, puhdistustekniikkaan sekä palveluun ja huoltoon liittyviä kattavia tuote-esitteitä. 

Tuoteluettelot ja esitteet