• Asiantunteva ja yksilöllinen

  • Tunnettua laatua

  • Suoraan valmistajalta

  • Kansainvälistä osaamista

Autoteollisuus

Autoteollisuus 

Autoteollisuus on Saksan yksi merkityksellisimmistä teollisuuden haaroista asettaen innovatiivisena alana säännöllisesti uusia trendejä. Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä on esillä enemmän kuin koskaan. Ympäristönsuojelu ei ala vasta polttoainetta niukasti kuluttavista ja mahdollisimman vähäpäästöisistä autoista. Jo ajoneuvoja kehitettäessä ja valmistettaessa tärkeät kohdat voidaan ja täytyy määrittää, jotta voidaan taata optimaalinen työskentely-, terveyden- ja ympäristönsuojelu. DENIOS on puolellasi luotettavana kumppanina, kun päämääränä on näiden tavoitteiden saavuttaminen.

 

Autoteollisuus on moninainen: Asennus-, huolto- ja korjaustyöt, joiden yhteydessä käytetään öljyjä ja erotusaineita, ovat autoalalla lähes yhtä tavallisia kuin pintakäsittelytyöt, kuten lakkaus, säteilytys tai hionta. Vaaralliset aineet kuuluvat arkeen yhtä lailla kuin tehtävät, joiden yhteydessä työntekijöiden turvallisuus on otettava huomioon. Myös korjausalalle DENIOS tarjoaa tuotteita puhdistustekniikan alueelta puhtaampia tuloksia ja pitkäikäisiä käyttöaineita varten.

Löydä nyt vain muutamalla klikkauksella tarpeisiisi sopivat tuotteet!table
info_blue info_green

Etkö löydä etsimääsi?

pin_blue pin_green

Ulkovarasto

pin_blue pin_green

Korjaus / huolto

pin_blue pin_green

Tutkimus ja kehitys

pin_blue pin_green

Lopputarkastus / laadunvalvonta

pin_blue pin_green

Tuotantolinja

pin_blue pin_green

Maalaus


 

Me DENIOKSELLA olemme huolehtineen autoalan asiakkaista jo 15 vuoden ajan. Siksi tunnemme vaatimuksesi täsmälleen ja tarjoamme kattavan tuotevalikoiman, jonka avulla näihin pystytään vastaamaan.

 

Sven Bröderhausen, Key Account Manager

Selaa käytännön esimerkkejä ratkaisuistamme

KIA MOTORS Palavien aineiden varastointi 7 paloturvakonttia 90 minuutin palonkestävyys
VEM MOTORS Maalin varastointi ja annostelu 2 liikuteltavaa varastokonttia 5 -kertainen ilmanvaihto / tunti
KTM Varastokontti akuille 7 neliön pinta-ala 20 °C jatkuva sisälämpötila

Käytännön ratkaisut autoteollisuudessa

 

Olemme toteuttaneet useita mielenkiintoisia käytännön ratkaisuja kansainvälisille autoteollisuuden asiakkaillemme. Tutustu nyt tarkemmin tähänastisiin projekteihimme! "Referenssit"-otsikon alle olemme keränneet sinua varten yhteenvetona mielenkiintoisia projektiraportteja vaarallisten aineiden varastoinnin, termotekniikan, tekniikka- ja turvallisuustilojen sekä ilmatekniikan alueilta. Saat käytännön läheisen silmäyksen laajaan räätälöityjen ratkaisujen kirjoon ja pääset tutustumaan, kuinka muut yhtiöt käyttävät yksilöllisiä DENIOS-ratkaisuja.

 

Tutustu toteutuksiin

Räätälöidyt ratkaisut

Tuoteluettelot

Tarkempia tietoja räätälöidyistä ratkaisuistamme ja tuoteyksityiskohdista sekä kattavan lisävarustekuvauksen löydät useamman kerran vuodessa ilmestyvästä DENIOS-pääkuvastosta. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme vaarallisten aineiden varastointiin, ilmatekniikkaan, termotekniikkaan, tekniikka- ja turvallisuustiloihin, puhdistustekniikkaan sekä palveluun ja huoltoon liittyviä kattavia tuote-esitteitä. 

Tuoteluettelot ja esitteet