• Asiantunteva ja yksilöllinen

  • Tunnettua laatua

  • Suoraan valmistajalta

  • Kansainvälistä osaamista

Löydä toimialasi mukainen ratkaisu

Valmistajana ja kehittäjänä tunnemme eri markkinat ja tiedämme, kuinka erilaisia tuotteille asetetut, ympäristönsuojelua ja työturvallisuutta koskevat vaatimukset voivat olla. Kattavassa ja monipuolisessa tuotevalikoimassamme on otettu huomioon mitä erilaisimpien alojen ja toiminta-alueiden tarpeet – koska haluamme tukea sinua parhaalla mahdollisella tavalla kestävän ympäristönsuojelun ja turvallisuuden takaamisessa liiketoimialueellasi. Eurooppalaisen markkinajohtajan tietotaito tuo sinulle turvallisuutta ja takaa, että saat tarpeitasi parhaiten vastaavan tuotteen – joka luonnollisesti on valmistettu tekniikan uusimman tuntemuksen mukaan ja joka vastaa kansainvälistä lainsäädäntöä.

Vakuutu alallesi tarkoitetuista ratkaisuistamme!

Ei pelkästään käytön aikana vaan jo ajoneuvosi valmistuksen yhteydessä ympäristönsuojelu on jatkuvasti esillä – kuten myös työterveys ja -turvallisuus. Käytä DENIOS-tuotteita turvallisuuden ja ympäristönsuojelun takaamiseksi autoteollisuudessa!
Päivittäinen kemikaalien ja farmasiantuotteiden käsittely muodostaa erityisen painopisteen tällä alalla. Tarjoamme kemian- ja farmasiateollisuuden asiakkaille lukuisia tuotteita vaarallisten aineiden turvalliseen käsittelyyn.
Yhtiöt, jotka toimivat koneenrakennuksen ja muovinkäsittelyn aloilla, ovat päivittäin tekemisissä lukuisten lakien ja määräysten kanssa. Tästä löydät sopivat tuotteet lainmukaiseen vaarallisten aineiden varastointiin ja työturvallisuuteen.
Autamme metallinkäsittelyteollisuuden asiakkaitamme ympäristöystävällisen tuotannon takaamisessa ja lakisääteisten määräysten noudattamisessa – esimerkiksi käsiteltäessä käyttö-, toiminta- ja apuaineita tai työtekijöiden turvallisuuteen liittyvissä seikoissa.