Torju vuodot hallitusti!

Torju vuodot hallitusti ja turvallisesti

Kun vaarallisten aineiden kanssa toimitaan päivästä toiseen, sattuu huolellisuudesta riippumatta aina toisinaan pieniä roiskeita tai joskus myös isompia vuotoja. Paras lääke näitä tilanteita vastaan on ennakointi. Ota jo ennalta selvää miten toimia vuodon sattuessa ja millaisilla imeytystarvikkeilla vuodon torjuminen onnistuu parhaiten. DENIOS Akatemian asiantuntija ja kouluttaja Tobias Authmann antaa alta löytyvissä videoissa ilmaisia vinkkejä siitä miten vältät yleisimmät vuodontorjunnassa tapahtuvat virheet. Tutustu myös  jatkuvasti kasvavaan ja uudistuvaan valikoimaan ilmaista infomateriaalia.


Videovinkit: Nämä neuvot auttavat sinua toimimaan oikein vuototilanteessa!

Vuotava tai kaatunut astia tai vaikkapa trukin nostopiikkien puhkaisema öljytynnyri. Vuoto voi syntyä monella tavalla, ja lähes aina se tulee yllätyksenä. Tärkeintä on osata toimia oikein näissä tilanteissa. Ota nyt DENIOS Akatemian kouluttajan Tobias Authmannin vinkit talteen ja vältä yleisimmät virheet.


Lue lisää vuodontorjunnasta ja imeytystarvikkeiden valinnasta

Kasvattamme jatkuvasti ilmaiseksi tarjolla olevien oppaiden ja artikkeleiden valikoimaa. Meille on tärkeää, että sinäkin tiedät esimerkiksi miten toimia kemikaaliastian kaatuessa tai öljytynnyrin rikkoutuessa. 


Haluatko kuulla lisää?

Asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään imeytystarvikkeiden valintaa tai käyttöä koskevissa kysymyksissä. Myös verkkokauppamme chat palvelee sinua arkisin klo 8-16 välillä.