Käytännölliset DENIOS-uutudet työyhteisösi turvaksi

Uutuudet 2021: Käytännölliset ratkaisut työyhteisösi turvaksi

Uraa uurtavana ympäristönsuojelun ja työturvallisuuden asiantuntijana, me DENIOKSELLA haluamme jatkuvasti kehittää ja valmistaa uusia tuotteita sekä ratkaisuja työympäristöjen turvaksi. Haluamme tuottaa asiakkaillemme turvaa sekä lisäarvoa käytännöllisillä tuotteillamme. Myös tänä vuonne olemme tuoneet valikoimaamme lukuisia mielenkiintoisia uutuksia perinteisten suosikkituotteiden rinnalle. Tutustu nyt uutuuksiimme!DENIOS tuoteluettelo 2021

Uusi vuoden 2021 DENIOS-tuoteluettelo

Yli 600 sivua markkinoiden parhaita tuotteita, nerokkaita uutuksia sekä arvokkaita vinkkejä asiantuntijoiltamme. Uudistunut DENIOS tuoteluettelo pitää sisällään läpileikkauksen tuotevalikoimastamme innovatiivisia uutuuksia unohtamatta sekä antaa neuvoja ympäristönsuojelun ja työturvallisuuden pulmiin:

  • Vaarallisten aineiden varastointi
  • Vaarallisten aineiden käsittely
  • Säiliöt ja astiat
  • Työturvallisuus
  • Puhdistus ja imeytys
  • Yrityksen tilojen varustelu

Selaa nyt uutta tuoteluetteloamme sähköisesti netissä tai lataa se Pdf-muodossa omalle koneellesi. Jos haluat perinteisen paperisen tuoteluettelon, ota meihin yhteyttä niin toimitamme luettelon sinulle maksutta.

Selaa nyt netissä

DENIOS tuoteluettelo 2021

Uunituoreet tuoteuutuudet

Ympäristökaapit tilaa säästävällä rullaovella

Suositut PolySafe ympäristökaappimme ovat nyt saatavilla myös tilaa säästävällä rullaovella varustettuina versiona. Polysafe kaapit valmistetaan kestävästä polyetyleenistä ja ne soveltuvat monien erilaisten kemikaalien varastointiin. Uudet rullaovelliset ympäristökaapit ovat optimaalinen ratkaisu ahtaisiin tiloihin, joilloin ovien avautumiselle ei tarvitse varata tilaa eivätkä avoinna olevat ovet tuki kulkuväyliä. 


Pro-line valuma-altaat integroidulla vuodonilmaisimella

Valuma-altaaseen vuotanut neste tulisi poistaa aina mahdollisimman nopeasti. Altaan pohjalle valunut neste pienentää luonnollisesti altaan kapasiteettia sekä lisäksi tietyt aineet saattavat muodostaa terveydelle haitallisia tai vaarallisia höyryjä. Uusiin pro-line valuma-altaisiin integroitu vuodonilmaisin auttaa sinua havaitsemaan valuma-altaassa tapahtuneen vuodon. Jos altaaseen valuu nestettä, ponnahtaa vuodonilmaisimen punainen merkkitikku ylös. 

 

 


Rakenteellisesti optimoitu IBC valuma-allas – Säästä jopa 18% lattia-alaa!

Halusimme tehdä parhaasta entistä paremman. Nyt saat saman varastointikapasiteetin ja säästät jopa 18 % lattia-alasta aiempaan verrattuna. Uuden sukupolven valuma-altaat ovat noin 18% kapeampia leveyssuunnassa tarjoten silti saman turvan vaarallisten aineiden vuotoja vastaan. Luonnollisesti altaat täyttävät edelleen niiden kapasiteetille asetetut vaatimukset (min. 1000 L jos varastoidaan 1000 L IBC-kontti).

 

 


Etusetit: IBC valuma-allas ja hyödylliset lisätarvikkeet etuhintaan

Tilaa nyt IBC-konttien valuma-altaat yhdessä hyödyllisten lisätarvikkeiden kanssa. Olemme koonneet valmiita etuhintaisia paketteja, joista löydät suosituimmat IBC valuma-altaat yhdessä suosittujen lisätarvikkeiden kanssa. Teräksisen tai muovisen IBC valuma-altaan lisäksi löydät seteistä esimerkiksi Spillguard® vuotohälyttimen, FALCON turvakanisterin, DENSORB® imeytysmattoa tai muita laatutuotteita laajasta DENIOS valikoimasta. Hyödynnä nyt etuhinta ja tilaa kokonaisvaltaista turvaa työpaikallesi!