Litiumioniakkujen riskit ja turvallinen varastointi

DENIOS webinaari

Webinaarissa käsitellään litiumakkuihin liittyviä turvallisuus riskejä, kuten lämpökarkaamista (thermal runaway) sekä esitellään DENIOS valikoimasta löytyviä ratkaisuja litiumakkujen turvalliseen säilyttämiseen, kuljettamiseen ja lataamiseen.

Päivämäärä:

Tiistai 15.06.2021

Paikka:

Zoom - linkki webinaariin lähetetään sähköpostitse

Aika:

10.00 - 12.00

Kieli:

webinaarin pääkielenä on englanti

Sisältö:

Litiumioniakut ovat mullistaneet maailmaa ja korvanneet perinteiset energialähteet, kuten bensiinin, monen koneen sekä laitteen käyttövoimana. Nykyään litiumioniakut pitävät sähköautot ja -polkupyörät liikkeessä sekä mahdollistavat kotipihan nurmikon leikkaamisen ilman bensiinin katkua. Myös monet tuotantolaitoksissa käytössä olevat laitteet, työvälineet sekä kulkuneuvot saavat energiansa litiumioniakuista.

Jatkuvasti kasvava käytössä olevien litium- ja litiumioniakkujen määrä tarkoittaa myös valitettavasti kasvanutta riskiä akkujen aiheuttamille onnettomuuksille. Akkuteknologiaan liittyviä turvallisuusriskejä, kuten akkupaloja, ei tule väheksyä. 

Webinaarin aikana tulet oppimaan akkujen turvallisuusriskeistä sekä siitä miten näitä riskejä on mahdollista torjua oikeanlaisilla toimintatavoilla ja soveltuvilla turvallisratkaisuilla kuten paloturvallisilla akkujen lataus- ja säilytyskaapeilla. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus esittää omia kysymyksiään webinaarin lopussa.

Kenelle webinaari sopii?

Webinaari soveltuu esimerkiksi seuraavissa tehtävissä työskenteleville henkilöille:

  • Tuotantopäälliköt
  • Ympäristöpäälliköt
  • Yritysten johtajat
  • Kunnossapidon henkilöstö
  • HSEQ henkilöstö
  • Muut aktiivisesti litiumioniakkujen kanssa työskentelevät henkilöt

Webinaari järjestetään englanniksi.

Webinaarin aluksi DENIOS Finlandin avainasiakaspäällikkö Eemi Karhu suorittaa lyhyen alustuksen suomeksi. Varsinaisina luennoitsijoina webinaarissa ovat Asecoksen Dominik Reuter sekä Sascha Kunkel, jotka esiintyvät englannin kielellä. Webinaarin lopuksi osallistujille on varattu mahdollisuus esittää kysymyksiään suomeksi asiantuntijallemme Eemi Karhulle tai englanniksi Asecoksen edustajille.

*Pakollinen tieto
Tämän lomakkeen lähettämisellä vahvistat, että olet hyväksynyt tietosuojamääräyksemme.