DENSORB Advanced Capillarity Technology

DENSORB® Advanced Capillarity Technology

Olet varmasti nähnyt mitä tapahtuu kun lasinen putkilo painetaan suuaukko alaspäin veteen. Vesi nousee putken sisällä muuta vedenpintaa korkeammalle painovoiman vastaisesti. Kun imeytystarvike sitoo itseensä nestettä tapahtuu täysin sama efekti. Tätä ilmiötä kutsutaan kapillaari-ilmiöksi, joka perustuu koheesio- ja adheesiovoimien yhteispeliin. Tarkemmin ottaen kyse on nesteen pintajännitteen sekä nesteen ja rajapinnan (esimerkiksi lasisen putkilon) välisen pintajänniteen köydenvedosta, jossa jälkimmäisen voimat ovat suuremmat saaden veden nousemaan.

DENSORB® imeytystarvikkeiden tuotekehityksessä on keskitytty erityisesti kolmeen tekijään, jotka ovat suuri imukapasiteetti, tipattomuus myös täyteen imeytettynä sekä kestävyys (korkea vetolujuus ja hankauksenkesto). Haasteena löytää täydellinen tasapaino näiden kolmen ominaisuuden välillä. Lopputuloksena teknologia nimeltä Advanced Capillarity Technology, joka loistaa kaikella kolmella osa-alueella.


3 avaintekijää - erinomainen lopputulos

Oli kyse sitten pintojen suojaamisesta vuodoilta tai jo tapahtuneiden vuotojen torjunnasta – imukykyiset DENSORB® imeytystuotteet imeyttävät nestevuodot tehokkaasti ja turvallisesti. Advanced Capillarity Technology:n ansioista imeyttäjät loistavat niin imukyvyssä kuin myös kestävyydessä. Lisäksi tuotteet eivät valuta tai tiputa imeytettyä nestettä käytön jälkeen. Korkeinta laatua työyhteisösi ja yhteisen ympäristömme suojaksi!

Suuri imukapasiteetti

Suuri imukapasiteetti.

DENSORB® imeytystarvikkeet imeyttävät itseensä esimerkiksi öljyä 16-kertaa oman painonsa verran. Suuri imukapasiteetti perustuu Advanced Capillarity Technologyyn. Imeytystarvikkeiden hienojakoinen ja tasainen kuiturakenne mahdollistaa kapillaari-ilmiön tehokkaan hyödyntämisen. Imeytettävä aine leviää nopeasti sekä tasaisesti imeytystarvikkeeseen, jonka ansioista saavutetaan suurin mahdollinen imukyky.

Etusi: Tarvitset vähemmän imeytystarvikkeita, jolloin säästä niin materiaali- kuin hävityskuluissa.

Tipattomuus

Tipattomuus.

Advanced Capillarity Technologyn ansiosta DENSORB® imeyttäjien käyttö on erittäin turvallista ja siistiä. Imeyttäjän kuitupinnan ja imeytetyn nesteen välinen voimakas adheesiovoima pitää huolen, ettei nestettä pääse valumaan, vaikka imeytystarvike olisi imenyt itsensä täyteen imeytettävää nestettä. 

Etusi: Estää mahdolliset lisävuodot ja haitallisten aineiden roiskeet.

Suuri kulutuksenkesto

Korkea kulutuksenkesto ja lujuus.

DENSORB® imeytystarvikkeet loistavat erinomaisella kulutuksenkestollaan ja vetolujuudella myös kun niihin on imeytynyt nestettä. Nukkaamaton suojakalvo mahdollistaa imeytystarvikkeiden pidempiaikaisen käytön suojaustarkoitukseen esimerkiksi työtasoilla tai lattiapinnoilla. 

Etusi: Tuotteen pitkä käyttöikä säästää rahaa niin materiaali- kuin hävityskuluissa.


Advanced Capillarity Technology: Tutustu teknologiaan


Koe DENSORB itse ja vakuutu laadusta