DENIOS veloitukseton konsultointi

Hyödynnä asiantuntijoidemme tietämys ilmaiseksi!

Tiesitkö jo, että asiantuntijamme neuvovat sinua täysin ilmaiseksi? Autamme sinua oikean ratkaisun löytämisessä sekä vastaamme mielellämme esimerkiksi lainsäädäntöä koskeviin kysymyksiin. Tällä hetkellä tarjoamme mahdollisuuden etätapaamisiin MS Teamsin välityksellä. Varaa nyt ilmainen tapaaminen asiantuntijamme kanssa ja hyödynnä osaamistamme!

Varaa tapaaminen tästä


  • Ilmaiset neuvot suoraan asiantuntijoilta

  • Parhaan ratkaisun suunnittelu ja toteuttaminen

  • Laadukkaat tuotteet suoraan valmistajalta

  • Henkilökohtainen tuki apuna joka käänteessä

  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin

  • Vinkkejä ja suosituksia työturvallisuuden kehittämiseen


3 askelta parhaaseen ratkaisuun

 

1 Varaa tapaaminen puhelimitse, sähköpostilla tai nettisivujen kautta

Voit varata maksuttoman etäkonsultoinnin sinulle sopivana hetkenä. Kuvaile mahdollisuuksien mukaan tarpeesi tai ongelmasi jo tapaamista varatessasi, jolloin asiantuntijamme osaa valmistautua tapaamiseen. 

 

2 Etätapaaminen Teamsissa

Jos mahdollista ota muutama kuva tilasta/ongelmasta johon haluat löytää ratkaisun. Jos tilassa on rajoitteita mittasuhteiden osalta (esim. maksimaalinen korkeus/leveys) selvitä mahdollisuuksien mukaan nämä mitat. Mikäli tarpeesi koskee joidenkin aineiden varastointia tai käsittelyä, myös ko. aineen käyttöturvatiedote on hyvä ottaa esille tapaamista varten. Etätapaamisen aikana asiantuntijamme esittää sinulle tarvittaessa tarkentavia kysymyksiä, sekä luonnollisesti vastaa parhaansa mukaan myös sinun mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

 

3 Tarpeiden mukaisen ratkaisun suunnittelu ja toteutus

Monesti asiantuntijamme osaa suositella ratkaisua tai oikeaa tuotetta jo tapaamisen aikana. Monimutkaisempien tai isompien kokonaisuuksien kohdalla asiantuntijamme aloittaa tarvittavan ratkaisun suunnittelun tapaamisen jälkeen. Tarvittaessa meillä on käytössämme myös laaja asiantuntijoiden sekä insinöörien verkosto Saksan pääkonttorillamme, joiden avulla löydämme ratkaisun haastaviinkin ongelmiin. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ratkaisun suunniteltuaan.