Lataa tuotteet

Trustmary Reviews

DENIOS-asiantuntemus yrityksesi turvaksi

Referenssit

Vaarallisten aineiden varastointi asiantuntijalta

DENIOKSEN laajasta valikoimasta löydät oikeat tuotteet vaarallisten aineiden varastointia sekä yrityksen ympäristön- ja työsuojelua varten. Yksi erityinen painopistealueemme on palosuojattujen konttien valikoima. Oli kyse sitten sisäänmentävästä pienastiavarastosta tai trukilla kuormattavasta varastokontista – DENIOS noudattaa jo nyt eurooppalaista DIN EN 13501 -standardia ja tarjoaa näin ollen tuotteet, joiden palonkestävyys on jopa 120 minuuttia. DENIOS on varma valinta myös, jos tarvitaan esimerkiksi kemikaalivarasto tai vaarallisten aineiden kontti paloturvallisuudesta tinkimättä. Vaarallisiin aineisiin liittyvän tekniikan asiantuntijana meidän valikoimastamme löytyvät myös pienet varastoyksiköt: vaarallisten aineiden säilytyskaapeista ja kaasupullokaapeista kemikaalikaappeihin. DENIOKSELLA turvallisuus ei riipu sen enempää varaston koosta kuin varastoastiastakaan. Myös kaasupullojen varastointi kuuluu valikoimaamme, samoin kuten turva-astioiden, IBC-säiliöiden ja pienastioiden varastointi.

Varusteet tuotantoon ja toimintaan

Monessa tapauksessa ei riitä, että vaaralliset aineet varastoidaan turvallisesti, vaan niitä tarvitsee myös siirtää isoista asioista pienempiin. Tynnyripumput ja laboratoriopumput varmistavat tällöin turvallisuuden. Jos vaarallisia aineita kuitenkin pääsee valumaan väärään paikkaan, niiden imeyttäminen ja kerääminen onnistuu esimerkiksi öljynimeytysaineilla, jotka löytyvät laajasta, imeyttäjät ja rakeet sisältävästä DENSORB-tuoteperheestä. DENIOKSEN monipuoliset öljynimeytysaineet on todettu toimiviksi myös liikuteltavissa tankkausasemissa. 25-vuotisen, menestyksekkään yritystoiminnan antaman kokemuksen sekä markkinajohtajan osaamisen avulla DENIOS on kehittänyt monia tuotteita tehokasta tynnyrien käsittelyä varten. Valittavissa on tuotekirjo, joka on yhtä mittava kuin yrityksen käyttökohteet. Turvallisesta tynnyreiden varastoinnista valuma-altaan päällä erilaisiin kuljetusvälineisiin, kuten tynnyrinostimiin, tynnyrikääntimiin ja siirrettäviin valuma-altaisiin.

Työsuojelu ja teollisuuden tarpeet

Kun kyseessä on työntekijöiden henkilöturvallisuus työpaikalla, henkilönsuojainten ohella myös asianmukainen varustus hätätilanteita varten on tärkeää. Tätä varten DENIOKSELLA on laaja tuotevalikoima ensiapulaukuista silmäsuihkuihin ja hätäsuihkuihin. Kaikkia tilanteita varten. Monilla teollisuudenaloilla tuotteita on lämpökäsiteltävä tuotantoprosessin valmistelun aikana. Lämpötekniikan toimialaltamme löydät kaiken, mitä näissä prosessipohjaisissa käyttökohteissa tarvitaan: edullisesta tynnyreiden yksittäislämmityksestä suuren kapasiteetin lämmitettäviin kaappeihin ja kontteihin, jotka DENIOS suunnittelee ja valmistaa asiakkaan yksilöllisten vaatimusten mukaisesti.

Haitallisten aineiden poisto työpaikalla tarkoittaa työntekijöiden suojausta haitallisilta päästöiltä, kuten savulta, pölyltä, aerosoleilta tai muilta hiukkasilta. Tätä varten DENIOS kehittää ja valmistaa imupöytiä, avotyötiloja ja yksilöllisiä ratkaisuja. Myös tupakointikopit ovat osa työpaikan työsuojelua ja niiden avulla myös tupakoitsijoiden ja tupakoimattomien rinnakkaiselo sujuu mukavasti.

Puhdistus ja hävittäminen

Käyttäjälle voi aiheutua terveyshaittoja, kun osia puhdistetaan liuottimilla. DENIOS on kehittänyt bio.X-osienpesukoneen, jolla työ sujuu ilman liuottimia. Puhdistusnesteen teho perustuu biologiseen menetelmään, ja se on näin ollen täysin turvallinen. DENIOKSEN koulutetut tekniset neuvojat osaavat kaikki vaarallisten aineiden varastoinnin osa-alueet ja tuntevat ajankohtaiset lait ja määräykset.  Työntekijämme huomioivat kaikki olennaiset säännöt sekä tarjoavat osaavaa, kattavaa ja luotettavaa neuvontaa. Luota DENIOS Finlandin opastukseen.