Voit omistautua asiakkaillesi. Me huolehdimme turvallisuudesta.

10 syytä ostaa DENIOKSELTA

10 syytä ostaa DENIOKSELTA

1 Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa.

Asiakkaidemme käytettävissä on yli 50 osaavaa DENIOS-asiantuntijaa neuvontaa, tarveanalyysejäsekä projektin kulkuun liittyviä asioita varten.

 

2 Onnistuvatko ostokset verkossa? Varmasti!

Onnistuvatko ostokset verkossa? Varmasti! DENIOS-verkkokaupassa luottamukselliset tiedot on suojattu ajantasaisin turvatoimin. Verkkokaupallamme on EHI-hyväksyntä, mikä takaa reiluuden ja läpinäkyvyyden ja mahdollistaa ongelmattomat verkko-ostokset.

Sertifiointi takaa:

· läpinäkyvän tilausmenettelyn

· kattavat tiedot kustannuksiin, ostosopimuksiin, toimitukseen jne. liittyvistä asioista

· henkilötietojen suojauksen

· sertifiointilaitoksen hyväksymän puolueettoman valitusmenettelyn

 

3 Tuotteemme ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää.

Tämän todistavat useat testit, hyväksynnät ja sertifikaatit. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 2 vuoden takuu, joillain tuotteilla takuuaika on jopa 5 vuotta.

 

4 Tilauksiin ei liity riskejä.

Tuotteilla on yleisten sopimusehtojemme mukaisesti 30 päivän palautusoikeus. Jos tuote ei vastaa odotuksia, sen voi aina vaihtaa tai palauttaa.

 

5 DENIOS tarjoaa optimaalisen ratkaisun - kaikki tarvittava yhdestä paikasta.

Kaikki tuotteemme ovat ostettavissa verkkokaupastamme, josta löydät myös kattavasti tietoa tuotteista, lisäkuvia, videoita, käyttöohjeita, piirustuksia ym.

 

6 Tuotteet suoraan asiantuntijalta.

Valmistajana vastaamme itse tuotteidemme kehityksestä, suunnittelusta ja kokoonpanosta. Vankka osaamisemme takaa tuoteturvallisuuden.

 

7 Olemme aina käytettävissänne.

Yrityksemme taloudellinen asema on vankka, mikä takaa sijoituksellenne varman tulevaisuuden. Toimitamme tuotekohtaisia vara- ja kulutusosia jopa vuosien kuluttua hankinnasta. Kauttamme järjestyvät tietenkin myös DENIOS-tuotteidenne huoltoasiat.

 

8 Emme koskaan jätä asiakkaitamme yksin.

Järjestämme asiakkaan luona tuotekoulutuksia ja alakohtaiseen lainsäädäntöön liittyviä luentoja, millä varmistetaan, että työntekijät hallitsevat vaarallisten aineiden turvallisen käsittelyn. ”Experimental-luentomme» ovat hyvä esimerkki tästä.

 

9 Laatu lyö itsensä läpi.

Mitä erilaisimmilta aloilta ja yrityksiltä, kansallisilta ja kansainvälisiltä markkinoilta, konserneilta ja valtion liikelaitoksilta saadut suositukset kertovat DENIOS-tuotteiden korkeasta laadusta.

 

10 Autamme teitä pysymään kehityksen kärjessä.

Tiedotamme määrävälein, ja tarvittaessa välittömästi, uusista määräyksistä ja niihin liittyvistä muutoksista.