Uusin tiedote

DENSORB Caddy, varustettu hätäpakkauksella

Imeytysaineiden varastovaunu DENSORB Caddy

DENSORB-imeytysaineet ovat ratkaiseva apu ympäristönsuojelussa ja toiminnan turvallisuuden kannalta. Niiden avulla ehkäiset vuotavista nesteistä aiheutuvat riskit työpaikalla sekä näiden joutumisen maaperään tai viemäriverkostoon. DENSORB Caddy -imeytysaineiden varastovaunun avulla DENIOS on lisännyt suojauksen liikuteltavuutta.

DENSORB Caddy -imeytysaineiden varastovaunu on siirreltävä kaappi- ja rullatelineyhdistelmä. Vaunu on täydellisesti varustettu imeytysaineilla ja täyttää siten siististi, varmasti ja pitkäaikaisesti varaston, tuotannon, työpajan ja laboratorion päivittäiset tarpeet. Pienten mittojensa ansiosta vaunu vie vain vähän tilaa. Magneettilukituksella varustetun ison oven ansiosta imeytysrullasta saa kätevästi ja mukavasti repäistyä palasen. Vaunun ergonomisesta kahvasta saa hyvän otteen myös suojakäsineillä.

DENSORB Caddyn vakaa runko on valmistettu ruostumattomasta, kestävästä muovista. DENSORB Caddy on saatavilla kolmella eri varustuksella: Oil, Universal ja Special. Jos vaunun sijoituspaikkaa vaihdetaan esimerkiksi siivoustöiden ajaksi, DENSORB Caddyssa on kaksi rappusissa kulun mahdollistavaa pyörää ja kaksi ohjauspyörää, jotka antavat täydellisen liikuteltavuuden.

DENSORB Caddyn varustus tekee siitä parhaan mahdollisen apuvälineen ympäristönsuojelua sekä työpajan, tuotannon ja laboratorion turvallisuutta ajatellen.

DENSORB-imeytysmatto on tehokas apu nestevuotojen hallinnassa. DENSORB-imeytysmaton kolme eri versiota, Oil, Universal ja Special takaavat parhaan mahdollisen soveltuvuuden eri nesteille. DENSORB-Universal matolla on monia käyttökohteita, ja sitä voi käyttää vesi- ja öljypitoisten nesteiden imeyttämiseen. DENSORB-Oil imee vain hiilivetypohjaisia nesteitä, kuten bensiiniä, ja se hylkii vettä. Tämän ansiosta sitä voidaan käyttää myös vesistöissä, koska kangas kelluu jopa täysin kyllästettynä. DENSORB-Special sietää monia aggressiivisia kemikaaleja, minkä vuoksi sitä voidaan käyttää laboratorioissa ja kemianteollisuudessa.

Voit tilata DENIOKSEN verkkokaupasta maksuttomat kangasmallit saadaksesi itse käsityksen tuotteen monista eduista. Asiasta kiinnostuneille verkkokaupassa on koko DENSORB-tuoteperhe, johon kuuluvat rullien ja arkkien lisäksi myös hätäpakkaukset sekä imeytys- ja öljypuomit.

Asiakaspalvelu