06.09.2017
Luokka: Uutiset, Lehdistötiedotteet, Kotisivu

Haemme account manageria!

Liiketoiminnan kasvaessa haemme vahvistusta myyntiimme.

Viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä ja yhteistyö muun kansainvälisen organisaation kanssa sujuu luontevasti englanniksi. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, myynti (inbound & outbound), asiakasrekisterin ylläpito, verkkosivujen ylläpito ja verkkomainonta, uutiskirjeiden tuottaminen, laskutus ja raportointi.

Työnkuvan sisältöä muokataan valitun henkilön vahvuuksien mukaan, tärkeintä on, että olet tehokas, osaat priorisoida ja olet halukas ja nopea oppimaan. Hyvänä joukkuepelaajana arvostat tiimiäsi ja olet valmis antamaan kaikkesi joka päivä jotta tiimi onnistuu tavoitteissaan. Jos olet pian valmistuva tai valmis tradenomi tai vastaava, omaat 1-3 vuotta työkokemusta ja haluat päästä mukaan kovassa kasvussa olevan firman huipputiimiin, hae heti! 

Kokemus alalta ei ole tarpeellista, lähetämme valitun henkilön 2 viikoksi pääkonttorille Saksaan oppimaan tuotteista ja toimialasta.

Jätäthän hakemuksesi viipymättä osoitteeseen timo.laatio@rekryhaku.finimelläsi ja otsikolla ”Account Manager” varustettuna.

Toimi pian, sillä hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua.