Kansainvälinen osaaminen

Kansainvälinen osaaminen
  • Paikallisten lakien ja määräysten tuntemus
  • Maailmanlaajuinen teknologian siirto
  • Kokemusten vaihto yli rajojen
  • Asiakasläheisyys
  • Paras palvelu paikan päällä

Nämä edut saat viidentoista DENIOS-yhtiön ja muiden paikallisten kumppaneiden kautta.

Ympäristönsuojelu ja lainsäädännön tuntemus
Jokaisessa maassa on omat ympäristölakinsa, määräyksensä ja säädöksensä. Meidän tavoitteemme on tuntea jokainen laki ja taata sinulle paras mahdollinen neuvonta ja palvelu. Kaikki kansainväliset neuvojamme ovat turvallisuus- tai ympäristöasiantuntijoita sekä insinöörejä, jotka ovat oman alansa vankkoja ammattilaisia.

Kansainväliset kumppanit
Insinöörimme ja asiantuntevat neuvojamme pääsevät nopeasti paikan päälle ja opastavat sinua omalla kielelläsi. Kansainvälisten projektien yhteydessä hyödyt lisäksi DENIOKSEN paikallisista edustajista koko maailmassa, heidän osaamisestaan ja yhteistyöstä heidän kanssaan. Yhdistämme myynti- ja tuotantolaitoksemme yhdeksi yhtenäiseksi järjestelmäksi.

Hajautettu tuotanto
Kuudella kansallisella DENIOS-yhtiöllä on oma tuotantokapasiteettinsa. Näin ne voivat reagoida viipymättä maakohtaisiin määräyksiin ja paikallisiin vaatimuksiin sekä takaavat lyhyet välimatkat ja nopeat toimitukset.

DENIOS aikoo jatkaa tätä laajentumista. Kansainvälisten ympäristötuotteisiin kohdistuvien tarpeiden kasvaessa myös DENIOKSEN ulkomaisten yhtiöiden toimintasäde kasvaa.

lisää Kansainväliset toimipaikkamme ja kumppanimme

Asiakaspalvelu